Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2024 o 10:13
Čas čítania 0:52
Aneta Gospičová

Markíza predstavila novú moderátorskú dvojicu Telerána. Premiéru budú mať už tento utorok

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Moderátori nahradia Lenku Šóošovú a Romana Juraška, ktorí v rannej šou pôsobili takmer dve dekády.

Na televíznych obrazovkách sa čoskoro predstaví nová moderátorská dvojica Telerána. Simona Ondrušková a Marek Polomský nahradia Lenku Šóošovú a Romana Juraška, ktorí v rannej šou pôsobili takmer dve dekády. Premiéru na televíznych obrazovkách Markízy budú mať už v utorok 18. júna.

Nové tváre prešli kamerovými skúškami. „Preukázali na nich, že majú nielen talent pre túto prácu, ale aj zanietenosť pre typ obsahu, ktorý Teleráno divákom každý deň prináša, vrátane rôznych bláznivých nápadov a nečakaných situácií. Obom im držím palce,“ zhodnotila novú moderátorskú dvojicu šéfredaktorka publicistiky TV Markíza Zuzana Štelbaská.

Odporúčané
Lenka Šóošová: Aktuálnu situáciu v Markíze vnímam aj ako veľkú príležitosť pre mladú generáciu. Slobodu musíme chrániť (Rozhovor) Lenka Šóošová: Aktuálnu situáciu v Markíze vnímam aj ako veľkú príležitosť pre mladú generáciu. Slobodu musíme chrániť (Rozhovor) 9. júna 2024 o 12:30

Obaja majú bohaté kariérne skúsenosti. Simonu Ondruškovú môžu Slováci poznať z éteru Rádia Europa 2 a z portálu Startitup. „Je to pre mňa veľká česť a zároveň zodpovednosť. Viem však, že spoločne s Marekom zo seba vydáme to najlepšie a urobíme všetko pre to, aby to tak cítili aj diváci pri obrazovkách,“ povedala Simona Ondrušková.

Marek Polomský bol jedným zo sprievodcov galavečera Miss Slovensko 2023. Okrem iného má vlastnú úspešnú tolkšou Povec ty. „Ponuku moderovať Teleráno som prijal s veľkým rešpektom a pokorou. Nie som práve ranné vtáča, takže vyjdem zo svojej komfortnej zóny, už teraz sa však veľmi teším na divákov, svoju novú parťáčku Simonu, ako aj na všetky skúsenosti, ktoré vďaka Teleránu načerpám. Rád sa totiž učím nové veci a snažím sa na sebe neustále pracovať,“ prezradil Marek Polomský.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)



Domov
Zdieľať
Diskusia