Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2024 o 13:13
Čas čítania 0:45
Ilona Hobzová

Inšpektorát varuje pred populárnym nápojom Prime. Výrobca vraj klame o zložení

SLOVENSKO ČESKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nápoj Prime zavádzal spotrebiteľov o obsahu vitamínu A.

Česká Štátna poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia (SZPI) upozornila na obľúbený nápoj Prime. Na svojej internetovej stránke Potraviny na pranieri uviedla, že spotrebiteľ klamal o obsahu vitamínu A vo výrobku.

Konkrétne ide o výrobok Prime Hydration TROPICAL PUNCH, na ktorého obale boli uvedené zavádzajúce informácie. Podľa inšpekcie totiž neobsahuje žiadny vitamín.

Anketa:
Kupuješ si nápoj Prime?
Veľmi často.
Občas.
Nekupujem.
Veľmi často.
3 %
16 Hlasov
Občas.
24 %
134 Hlasov
Nekupujem.
73 %
406 Hlasov

Informácie o výrobku:

      Dávky: DMT 08-2024, R06 23230. Dátum spotreby: august 2024. Dátum odberu vzorky: 1. marec 2024. Predávajúci: PFANNER, spol. s r. o, V Uličce 11243, 253 01 Hostivice. Množstvo výrobku v balení: 500 ml

Prime Hydration je rad športových a energetických nápojov, ktoré vymyslela dvojica amerických youtuberov Logan Paul a KSI. Čoskoro ich začali propagovať aj influenceri v Českej republike aj na Slovensku a dnes sú medzi tínedžermi známym hitom. Kedysi však boli na našom trhu nedostupné a ľudia ich preto predávali za niekoľko desiatok eur. Dnes ich bez problémov kúpiš v bežných reťazcoch, ako sú Kaufland, Billa či Lidl, v cene medzi 2 až 3 eurami.

Odporúčané
Populárny nápoj milujú aj slovenské deti, môže z nich však spraviť závislákov. Pri pravidelnom pití hrozia odstrašujúce príznaky Populárny nápoj milujú aj slovenské deti, môže z nich však spraviť závislákov. Pri pravidelnom pití hrozia odstrašujúce príznaky 13. novembra 2023 o 19:07
Domov
Zdieľať
Diskusia