Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2024 o 8:55
Čas čítania 0:32
Nina Miščíová

Postupová kalkulačka na MS 2024: Slovensko má stále šancu dostať sa do štvrťfinále. Možné sú dva scenáre

SLOVENSKO HOKEJ MS V HOKEJI 2024 SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Slovenskí hokejoví reprezentanti si po prehratom zápase s Lotyšmi nezabezpečili miesto vo štvrťfinále. Prebojovať sa však ešte môžu dvomi spôsobmi.

Vidina Slovenska vo štvrťfinále je po včerajšom prehratom zápase s Lotyšskom o niečo vzdialenejšia, no nie je nereálna. Slováci si miesto vo štvrťfinále môžu zabezpečiť dvoma spôsobmi. 

Slovenská hokejová reprezentácia prehrala v 6. zápase B-skupiny s Lotyšskom 2 : 3 po samostatných nájazdoch. V tabuľke sme sa tak umiestnili na 4. mieste s počtom bodov 12. Na 3. mieste je Nemecko s rovnakým počtom bodov ako my. 

Dva možné scenáre

Rozhodujúci zápas nás čaká v utorok 21. mája. Naši hokejisti sa o 20.20 h postavia proti Švédsku. Lotyšsko čaká o 16.20 h zápas s USA. Ak by Lotyšsko prehralo nad Američanmi v riadnom hracom čase, Slovensko by do štvrťfinále postúpilo. 


V prípade výhry Lotyšska nad USA by však Slováci museli v utorkovom zápase so Švédskom získať aspoň jeden bod, a teda by museli poslať zápas do predĺženia. 

Anketa:
Dostaneme sa podľa teba do štvrťfinále?
Áno, určite.
Pravdepodobne hej.
Skôr nie.
Určite nie.
Áno, určite.
58 %
667 Hlasov
Pravdepodobne hej.
30 %
347 Hlasov
Skôr nie.
9 %
107 Hlasov
Určite nie.
3 %
30 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia