Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2024 o 13:57
Čas čítania 1:04
Radoslava Juračková

Budúcnosť Škriniara v PSG je ohrozená. Vedenie s ním nie je spokojné, odísť môže ešte toto leto

ŠPORT FUTBAL MILAN ŠKRINIAR PSG ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovák vraj nenaplnil očakávania, ktoré od neho mali.

Slovenský obranca Milan Škriniar možno cez leto opustí francúzsky futbalový klub Paris Saint-Germain (PSG). Informácia sa v stredu objavila na sociálnej sieti X na profile, ktorý informuje o aktualitách tímu.

V tomto momente sa hovorí o štyroch hráčoch, ktorí by sa mohli s klubom rozlúčiť. Ide o Španiela Carlosa Solera, Uruguajčana Manuela Ugarteho, Francúza Nordiho Mukieleho a Slováka Milana Škriniara.

Pre každého z hráčov udal klub na možné ukončenie spolupráce iný dôvod. V prípade nášho rodáka mal klub údajne iné očakávania. „Škriniarov profil nezodpovedá predstavám Luisa Enriqueho. Svojho trénera a vedenie úplne nepresvedčil. Vedenie ho v tejto veci zatiaľ nekontaktovalo,“ píšu Actualité PSG FR na X.

Nad Škriniarom visia otázniky

Budúcnosť Slováka v klube sa na sociálnych sieťach intenzívne rozoberá. Aj ďalší profil, ktorý sa zaoberá aktualitami z tímu, prišiel s informáciou, že vedenie nie je s hráčom spokojné.

Ako informuje sportovy.cas.sk, PSG odohral semifinálový zápas proti Dortmundu. V ňom sa Slovák na trávnik počas celého zápasu nedostal. Škriniar vraj s odchodom nie je stotožnený, jeho kontrakt má platiť až do leta 2028.

Domov
Zdieľať
Diskusia