Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2024, 12:54
Čas čítania 1:47
Ella Petrová

Zverejnili päť najlepších hotelov na svete. Ktorý si turisti zvolili za víťaza?

Zverejnili päť najlepších hotelov na svete. Ktorý si turisti zvolili za víťaza?
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Populárna stránka o cestovnom ruchu, ktorá sa venuje poskytovaniu tipov na rôzne zariadenia a ich recenziami, aj tento rok zostavila rebríček najlepších hotelov roku 2024.

Čo musí ponúknuť hotel, aby sa dostal medzi 5 najlepších? Titul Travelers’ Choice Awards Best of the Best je ocenením najvyššej úrovne luxusu v oblasti cestovania. Udeľuje sa tým hotelom, ktoré získajú veľký počet vynikajúcich recenzií od komunity Tripadvisor za obdobie 12 mesiacov. Z ôsmich miliónov prihlášok dosiahlo tento míľnik menej ako jedno percento.
 
Toto je podľa portálu 5 najlepších hotelov na svete, ktoré si turisti zvolili:

5. Iberostar Grand Packard – Havana, Kuba

Tento 5-hviezdičkový hotel sa nachádza v centre starej Havany a ponúka ubytovanie v elegantných apartmánoch a izbách s pohostinnou obsluhou. Súčasťou hotela sú aj kúpele, bazén a posilňovňa.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Iberostar Grand Packard (@iberostargrandpackard)

4. Adiwana Suweta – Ubud, Indonézia

V tomto luxusnom hoteli si hostia oddýchnu pri cvičení, nechajú sa rozmaznávať v kúpeľoch alebo si môžu zaplávať v bazéne s výhľadom na les. Pre dobrodruhov rezort ponúka aj pešie a cyklistické túry. Malý počet priestranných izieb zabezpečuje pokojnú atmosféru s luxusnými kúpeľňami a mimoriadne pohodlnými posteľami. V hotelovej reštaurácii sa podávajú fantastické raňajky a pozorný personál poskytuje mimoriadne služby.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Adiwana Hotels & Resorts (@adiwanahotels)

3. La Siesta Hoi An Resort & Spa – Hoi An, Vietnam

Je to nádherné miesto, ktoré spája atmosféru záhrady so šarmom butiku. Rezort má bohaté vybavenie vrátane barov, salónikov, reštaurácií, štyroch bazénov, posilňovne a kúpeľov. Izby sú čisté, priestranné a premyslene navrhnuté, niektoré s terasou a vonkajšou vírivkou. Hotel ponúka zákazníkom výnimočné služby, koloniálne kúzlo a luxusnú atmosféru, ktorá vytvára nezabudnuteľný zážitok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LA SIESTA HOI AN RESORT & SPA (@lasiestahoianresort)

2. Oblu Select Lobigili – Male, Maldivy

Miesto, kde sa stretávajú idylické tropické výhľady s dizajnom inšpirovaným prírodou. Predstav si odľahlé prostredie s moderným ubytovaním, so súkromnými bazénmi a s nádherným výhľadom. Vzrušujúce výlety ako šnorchlovanie, potápanie a rybolov sú na dosah len pár krokov od prístupu na pláž.

Odporúčané
Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom Slovenky na Bali upozorňujú na správanie Rusov: Menu iba v azbuke a pláže, na ktoré púšťajú len ľudí s ruským pasom 15. mája 2024, 9:30

Vychutnaj si úžasné jedlo v reštaurácii na mieste a relaxuj v upokojujúcich kúpeľoch s omladzujúcimi procedúrami. Zaplávaj si v nekonečnom bazéne alebo navštív fitnescentrum. Vďaka vynikajúcim službám, výnimočnému počasiu a pocitu odľahlosti je tento hotel dokonalým miestom na oddych.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OBLU SELECT Lobigili (@obluselectlobigili)

1. Hotel Colline de France – Gramado, Brazília

Absolútnym víťazom sa stal tento prepychový hotel, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí, kde hostia nájdu kombináciu sofistikovanosti a pohodlia. Izby s veľkými posteľami pôsobia absolútne luxusne. Relaxovať môžeš vo vyhrievanom bazéne, vo wellness centre a v saune alebo si môžeš zacvičiť vo fitnescentre. Pri raňajkách nebude chýbať klavírna hudba alebo bezplatné sekty. Vďaka dizajnu a príjemnej atmosfére je hotel jedinečnou voľbou na elegantný, ale útulný útek z bežných dní.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hotel Colline De France (@collinedefrance)

Späť
Zdieľať
Diskusia