Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2024 o 17:43
Čas čítania 0:52
Radka Klučárová

Slovákov dojal príbeh stratených súrodencov: vyrastali v decákoch, ako dospelí sa našli. Teraz hľadajú poslednú sestru

ZAUJÍMAVOSTI POSITIVE VIBES SPRÁVY Z DOMOVA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Ich sestru, narodenú v Lučenci, si podľa dostupných informácií v detstve adoptovali do Talianska.

Slovákov na Facebooku dojal príbeh stratených súrodencov, ktorí sa po rokoch opäť našli. V skupine Hľadáme stratené kontakty na kamarátov, spolužiakov, kolegov, príbuzných... uverejnili krásny spoločný záber, ku ktorému pripojili aj výzvu na vypátranie poslednej sestry.

Súrodenci vyrastali v detských domovoch roztrúsení po Slovensku, ako dospelí sa však opäť našli, stretli a obnovili roztrhnuté puto. K šťastiu siedmich súrodencov však predsa len niečo chýba, posledná z nich – sestra Deniska.

„Hľadáme poslednú sestru. Volala sa Deniska Horváthová, ako malú si ju adoptovali. Jediné, čo máme, je tvoj rodný list. Narodila si sa 25. 2. 2002, máš už 22 rokov. Ak to raz budeš čítať a podarí sa nám ťa nájsť, bude to ten najkrajší zázrak,“ odkázali jej súrodenci Miro, Tomáš, Ada, Kristína, Mário, Dominik a Kristián, ktorí veria, že nič nie je nemožné a raz sa všetci opäť stretnú.

Podľa informácií, ktoré má jej biologická rodina, si dnes už dospelú ženu narodenú v Lučenci v detstve adoptovali do Talianska. „Prikladám ti sem aj fotku, ak by si sa rozhodla hľadať aj ty nás alebo nás možno hľadáš. Toto sme my a chýbaš nám už len ty,“ dodali na záver.

Odporúčané
Dášin manžel je striptér: Je veľký džentlmen ku mne aj k iným ženám. Dôverujem mu vo všetkom, čo robí (Rozhovor) Dášin manžel je striptér: Je veľký džentlmen ku mne aj k iným ženám. Dôverujem mu vo všetkom, čo robí (Rozhovor) 28. augusta 2024 o 12:30

Príbeh mnohopočetnej rodiny si získal tisíce priaznivcov. Na Facebooku ich spoločnú výzvu zdieľalo viac ako 4-tisíc ľudí. Viacerí, medzi nimi aj tí žijúci v Taliansku, súrodencom ponúkli pomoc s jej hľadaním.

rodina
Zdroj: Kikuška Horváthová (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia