Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 19:49
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

VIDEO: Kid Cudi si pri skoku z pódia na Coachelle zlomil nohu. Toto sa stane, keď si 40-ročný muž myslí, že ma stále 26, žartuje

HUDBA COACHELLA KID CUDI RAP
Uložiť Uložené

Nevinný skok z pódia má vážne následky. Raper si zlomil nohu a aktívne sa zotavuje. Chce to stihnúť do júnového turné.

Americký raper na festivale Coachella skočil z pódia, pri páde sa však nešťastne zranil. Aj napriek tomu, že stage nebol vysoko, pri skoku si zlomil pravú nohu. Pád si stihli nakrútiť viacerí fanúšikovia.

Bezprostredne po tom, ako skončil na zemi, sa usmieval, neskôr ho však ochrankári podopierali. O tom, že má zlomenú nohu, informoval na sociálnej sieti X„Toto sa stane, keď 40-ročný chlap skúša zoskočiť z pódia, ako keby mal 26... tak ako to robil v minulosti,“ žartoval na sociálnej sieti a zverejnil fotku zo sanitky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RapMusic (@rapmusic)

Turné zatiaľ rušiť neplánuje

„Poučil som sa, už nebudem skákať z pódia. Dúfam, že sa to do môjho turné zahojí. Taký je plán. Nechcem vás sklamať, takže nič zatiaľ neruším. Ale som v poriadku, je mi už lepšie. Milujem vás,“ ubezpečil v závere videa fanúšikov, že zlomenina zrejme neovplyvní jeho plánované turné.

Raper svoje turné štartuje 28. júna v americkom Austine. Najskôr ho odohrá v mestách po USA a Kanade, neskôr sa presunie aj do Európy. Môžeš ho zastihnúť napríklad 28. februára 2025 v Berlíne či 5. marca v Miláne. Celé turné ukončí 18. marca v Londýne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Willis (@kidcudi)

Domov
Zdieľať
Diskusia