Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2014, 19:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendy slovenského internetu #2: Kto kričal?, zákaznik Antiku a Kebab do ruky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neprešiel ani týždeň a my sme tu hneď s druhým pokračovaním seriálu, v ktorom spomíname na najväčšie legendy, ktoré sa kedy na internete objavili.

Neprešiel ani týždeň a my sme tu hneď s druhým pokračovaním seriálu, v ktorom spomíname na najväčšie legendy, ktoré sa kedy na internete objavili. Prvý diel vás podľa odozvy skutočne zaujal a nás prekvapil pomerne veľkou sledovanosťou, čo nás pochopiteľne teší a za čo vám veľmi pekne ďakujeme. Dnes si predstavíme ďalších troch, pravdepodobne už dobre známych pánov, ktorých hlášky taktiež kolujú internetom a podľa môjho názoru stoja za spomenutie.

1. Kto kričal?

Začína svitať, Slováci pomaly dopíjajú drinky a počítajú posledné peniaze na taxík. Keď zistíte, že na luxusný odvoz domov už jednoducho neostalo, jediná možnosť vo väčšom meste je MHD, na ktorú si v noci treba počkať o čosi dlhšie. Vďaka tomuto videu už vieme, ako si krátia čas premotivovaní chlapci z hlavného mesta. "Vypni ho niktoša" a samozrejme otázka "kto kričal?", na ktorú podľa všetkého neexistuje tá správna odpoveď, sa ihneď stali hitom internetu. Okrem videa ponúkame aj akčnú hru, vytvorenú na základe tejto skutočnej udalosti.

2. zákazník Antiku

Určite ani vy nemáte radi, keď niečo nefunguje a obzvlášť, keď sa jedná o internet. Tieto záležitosti riešia ľudia obvykle s chladnou hlavou a pochopením. Zamestnanci, ktorí mali za úlohu pomáhať ľuďom na zákazníckej linke providera internetu, však na jeden exemplár už asi nikdy nezabudnú. Tento pán sa dokázal za pár minút priam ukážkovo vytočiť a s perlami, ktoré dokázal takto nahnevaný vyprodukovať, sa stretávame dodnes.

3. Kebab do ruky

Nákupy v obchodných centrách podľa všetkého nepôsobia priaznivo na všetkých zákazníkov. Slovensko už pozná minimálne jedného, ktorý je toho dokonalým dôkazom. Ak sa teda chystáte na piatkovú diskotéku v najlepších veciach z vášho šatníka, dávajte si pozor, či vás náhodou nekameruje strýko Fester alebo Kamil, pretože môžete dopadnúť aj takto.

Na záver len pripomeniem, že aj keď sa tvoj obľúbenec v tomto a predošlom dieli neobjavil, nezúfaj, určite sme na neho nezabudli, len zatiaľ nebol priestor na jeho zverejnenie. Postupne sa dostaneme k všetkým internetovým celebritkám a určite nás čakajú aj špeciálne časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia