Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. apríla 2024, 12:49
Čas čítania 0:30
Barbora Adamkovičová

Z onlyfansovej modelky prenajímateľka nehnuteľností. Česká hviezda stránky pre dospelých sa rozhodla zarobené peniaze investovať

ZAUJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na Onlyfanse si dokázala mesačne zarobiť aj 118-tisíc eur. Teraz chce peniaze investovať do bytov po celom svete.

Je jednou z najúspešnejších Onlyfans modeliek na celom svete. Česká tvorkyňa exkluzívneho obsahu pre dospelých Xholakys, vlastným menom Valerie Holáková, však dala svojej kariére na populárnej stránke stopku, informuje portál Tyčíčo.cz.

Modelka sa netajila tým, že má psychické problémy, s čím sa spájalo aj užívanie viacerých liekov. Svojich sledujúcich na sociálnej sieti však nedávno potešila, keď zdieľala, ako ide vrátiť igelitovú tašku plnú liekov, ktoré už nechce a nepotrebuje, informuje portál Antiyoutuber.cz

Na Instagrame sa taktiež pochválila svojimi podnikateľskými plánmi. „Chcem kúpiť byt v Prahe a potom aspoň ďalších pár, minimálne dva, vo svete,“ prezradila modelka. Tá o financie zrejme núdzu nemá, keďže v podcaste A-cast uviedla, že počas pôsobenia na Onlyfanse si mesačne zarobila vyše 118-tisíc eur.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by xholakys (@xholakys01)

Domov
Zdieľať
Diskusia