Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. apríla 2024, 10:20
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

Millie Bobby Brown sexualizovali už ako dievčatko, no po osemnástke sa to vraj rapídne zhoršilo

OSOBNOSTI HEREČKY MILLIE BOBBY BROWN PODCASTY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

„Byť obľúbená a súčasne zapadnúť do vopred stanovených očakávaní a ešte pri tom všetkom zostať sama sebou je fakt náročné,“ priznala v rozhovore.

Obľúbená televízna hviezda Millie Bobby Brown otvorene prehovorila o „nechutnej sexualizácii“, ktorú zažívala po tom, čo sa preslávila ako detská hviezda. Brown mala v čase premiéry prvej série Stranger Things iba 12 rokov, no napriek tomu bola v centre mediálnej pozornosti.

Napriek svojmu nízkemu veku vždy nahlas bojovala za rovnaké práva žien či detských herečiek a hercov, informuje portál Unilad. Podľa svojich slov sa zaoberala množstvom „dospeláckych tém“ omnoho skôr, než mala. 

V podcastovej epizóde The Guilty Feminist mladá herečka vysvetlila, s čím sa v minulosti pravidelne stretávala. Priznala, že nechutné komentáre dostávala odjakživa, no zlom nastal, keď dovŕšila plnoletosť. Odvtedy sa vraj len zhoršili. „Vidím rozdiel medzi tým, ako tlač a sociálne siete reagujú na moju dospelosť. Je to hnusné,“ usúdila.

Ako tínedžerku ju kritizovali za krátke šaty 

Tiež si pripomenula moment, keď ju médiá doslova ukrižovali za to, že si na odovzdávanie cien obliekla kratšie šaty. Nemala ani len 18 rokov. „Je toto téma, ktorej by sme mali venovať pozornosť? Mali by sme skôr hovoriť o šikovných ľuďoch, ktorí boli na odovzdávaní cien, o talente,“ pohoršovala sa herečka.

V rozhovore ďalej opísala, aké náročné bolo zapadnúť do kolektívu svojich rovesníkov. „Byť obľúbená a súčasne zapadnúť do vopred stanovených očakávaní a ešte pri tom všetkom zostať sama sebou je fakt náročné, navyše keď ste pod drobnohľadom verejnosti,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia