Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 18:14
Čas čítania 0:51
Barbora Adamkovičová

Muž tvrdí, že Apple Watch mu zachránili život. Po nehode upadol do bezvedomia, zobudil sa až na hlas núdzového operátora

ZAUJÍMAVOSTI APPLE
Uložiť Uložené

Eric Zollinger pri jazde na bicykli spadol do jamy, ktorú si nevšimol, pretože bola zaplavená. Pri páde si poranil tvár, no žiadne vážnejšie zranenia nebadal. Mýlil sa.

Muž žijúci v New Yorku je presvedčený o tom, že mu Apple Watch zachránili život. Eric Zollinger pri jazde na bicykli spadol do jamy, ktorú si nevšimol, pretože bola zaplavená. Pri páde si poranil tvár, no žiadne vážnejšie zranenia nebadal. Mýlil sa. 

Po príchode domov sa pokúsil okúpať. Podľa jeho slov mu z nosa začala striekať krv a jeho kúpeľňa vraj vyzerala ako po vražde. Snažil sa postaviť, no odrazu sa mu zatočila hlava a stratil vedomie, informuje portál Unilad

Hodinky po páde zavolali núdzovú linku

Zobudil sa na hlas operátora núdzovej linky, ktorý sa mu prihováral cez jeho Apple hodinky. „Spadol som a moje Apple Watch narazili do boku vane. V dôsledku nárazu som zavolal 911 a zariadenie povedalo záchranárom moju presnú polohu,“ vraví vďačný Zollinger. „Od hodiniek je to veľmi múdre. Apple myslí na všetko,“ prízvukoval.

Po skončení hovoru Zollinger navštívil miestnu pohotovosť, krátko po prijatí ho však prepustili. „Som veľmi šťastný a vďačný za to, čo sa stalo,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia