Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 9:44
Čas čítania 0:50
Ondřej Mrázek Radoslava Juračková

Quentin Tarantino zrušil svoj desiaty a posledný film. Jednoducho si to rozmyslel

Quentin Tarantino zrušil svoj desiaty a posledný film. Jednoducho si to rozmyslel
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Filmy Quentina Tarantina nás vždy niečím prekvapia. Dokázal to aj jeho plánovaný desiaty a zároveň posledný film s názvom The Movie Critic. V skutočnosti sa totiž napriek očakávaniam vôbec nenakrúti.

Deadline potvrdil, že film The Movie Critic, ktorý mal byť Tarantinovou labuťou piesňou, pred kamery napokon nezamieri. Režisér si to jednoducho na poslednú chvíľu rozmyslel a momentálne je opäť na začiatku a rozmýšľa, aký teda bude jeho desiaty a posledný pokus.

Režisér chcel hlavnú úlohu zveriť Bradovi Pittovi, čo by bola ich tretia spolupráca po filmoch Nehanební pankharti a Vtedy v Hollywoode. Zároveň sa povrávalo, že by sa pred kamerou mohli objaviť aj mnohí ďalší herci z jeho predchádzajúcich filmov, a to všetko s veľkou podporou spoločnosti Sony, ktorá bola s výsledkami jeho posledného filmu veľmi spokojná.

Legendárny režisér filmu Pulp Fiction však strávil niekoľko posledných týždňov prepisovaním scenára, až kým si neuvedomil, že stále nie je spokojný a že pravdepodobne nemá zmysel pokračovať. Projekt, ktorý mal byť údajne o filmovom kritikovi píšucom pre pornografický časopis, sa teda ruší, čo sa v tejto fáze vývoja vidí naozaj zriedkavo. Je to o to viac prekvapujúce, pretože sa ruší na základe príkazu samotného režiséra a scenáristu.

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Nech už sa teda režisér nakoniec rozhodne akokoľvek, je jasné, že si dal na výbere svojho najnovšieho filmu naozaj záležať a že sa nehodlá uspokojiť s ničím menším ako s úplnou genialitou.

Domov
Zdieľať
Diskusia