Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 16:08
Čas čítania 0:43
Radoslava Juračková

Raper Karlo sa opäť prihlásil z basy emotívnym záberom s manželkou. Fanúšikov prekvapil novým vzhľadom

OSOBNOSTI HUDBA KARLO SLOVENSKO VÄZENIE
Uložiť Uložené

Vo väzení si odpykáva 7-ročný trest za obchod s drogami.

Raper sa z väznice hlási pravidelne. Na sociálnej sieti tentoraz zverejnil fotografiu z telefonátu so svojou manželkou Emou Čabovou. K príspevku napísal: „Ja a moje bejby,“ a označil svoju lásku. Na najnovšej fotografii prekvapil dlhou bradou a krátkymi vlasmi.

Umelec je momentálne vo väzbe po tom, čo bol zatknutý pre obchod s drogami. Počas výkonu trestu je aj naďalej hudobne aktívny a absolvoval aj koncert. Zároveň pracuje na novej hudbe a jeho fanúšikovia očakávajú z jeho dielne dva nové albumy. Počas odpykávania trestu sa stihol aj oženiť.

Stoja za ním aj mnohí raperi, ktorí ho pravidelne spomínajú vo svojich pesničkách. Jeho domovské vydavateľstvo je Milion Plus. Práve oni nedávno na podporu odsúdeného hudobníka vydali merch, ktorý si môžeš kúpiť za 49 eur.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlo (@karlojetomeno)

Odpykáva si trest za drogy

Vo väznici v Dubnici nad Váhom si Karlo, vlastným menom Juraj Čaba, odpykáva trest. V roku 2022 bol odsúdený za obchodovanie s drogami. Prevážal 1,5 kilogramu marihuany a viac ako 150 gramov kokaínu. Drogy mal schované v papierovej krabici a prevážal ich vo vlaku.

Odporúčané
Odsúdený raper Karlo sa opäť hlási: z väzenia spustil predaj merchu. Niektorí fanúšikovia to však skritizovali Odsúdený raper Karlo sa opäť hlási: z väzenia spustil predaj merchu. Niektorí fanúšikovia to však skritizovali 9. novembra 2023, 11:58
Domov
Zdieľať
Diskusia