Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. apríla 2024, 10:24
Čas čítania 0:26
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Lupič predstieral, že je odpadkové vrece. Video inovátora baví internet

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO ZLODEJI
Uložiť Uložené

Keď si šokovaný majiteľ domu zapol zábery z bezpečnostnej kamery, skoro odpadol. Zlodej zamaskovaný vo vreci na odpadky pomaly pristúpil a schmatol balíček z ich verandy.

Obyvateľ Sacramenta zostal po skontrolovaní bezpečnostného systému v šoku. Na kamerovom zábere si totiž všimol nezvyčajný jav – chodiace odpadkové vrece, uvádza Hindustan Times.

Znepokojujúce, no celkom vtipné video zdieľali ľudia na sociálnych sieťach: „Zlodej zamaskovaný vo vreci na odpadky pomaly pristúpil a schmatol balíček z ich verandy,“ opísal záznam používateľ. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PPV_TAHOE (@ppv_tahoe)

Na videu jasne vidieť vrece „nenápadne“ sa pohybujúce po chodníku, smerujúce k dverám. Keď sa priblížilo k priedomiu, schmatlo poštový balík a odtackalo sa preč.

Zaskočený majiteľ pre miestne médiá uviedol, že záznamom z kamery najskôr neveril. „Nebolo to niečo, čo by som očakával. Ale napokon som sa zabavil,“ objasnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia