Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. apríla 2024, 16:39
Čas čítania 1:08
Karolína Uličná

Vydrica rozširuje gastro o autentickú taliansku reštauráciu. Novú štvrť pod Bratislavským hradom čoskoro otvoria pre verejnosť

GASTRO BRATISLAVA GASTRO BRATISLAVA SPRÁVY Z DOMOVA VYDRICA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Lukratívna štvrť zverejnila ďalšiu gastroprevádzku. V areáli okrem nej nájdeš aj potraviny Yeme či reštauráciu Bistronomy.

Nová lukratívna štvrť v srdci Bratislavy odhalila ďalšiu gastroprevádzku. Vydrica, ktorá sa nachádza hneď pod Hradom, do svojho areálu prinesie kúsok Talianska prostredníctvom reštaurácie Ristorante Italiano da Cono. Ide o sieť rodinného podniku, ktorý v Bratislave pôsobí už viac ako 20 rokov.

„Zákazníkom predstavia viacero nečakaných kombinácií, ale aj typické regionálne jedlá a vína, ktoré odrážajú chute, tradície a mentalitu Talianov,“ predstavili na instagramovom účte Vydrice.

Za celým zážitkom z jedla stojí majiteľ Cono, pôvodom z Talianska, ktorý sa do nového panoramatického priestoru v centre mesta ihneď zamiloval. Súčasťou reštaurácie bude aj obchod s lokálnymi produktmi z rôznych oblastí Talianska.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VYDRICA (@vydrica.ba)

Odporúčané
Bistronomy sa spoza Dunaja presunie do centra mesta. Novinku zdieľal obľúbený gastro influencer Čoje Bistronomy sa spoza Dunaja presunie do centra mesta. Novinku zdieľal obľúbený gastro influencer Čoje 12. marca 2024, 14:25

Okrem iného vo Vydrici nájdeme aj známu reštauráciu Bistronomy, kde predstavia nielen dynamické à la carte menu, ale aj päťchodové degustačné menu s párovaním vína. Za celým konceptom stoja majitelia Tatiana Marčeková a Denis Benek, ktorí sa zameriavajú na lokálne suroviny a vlastných dodávateľov. Do novej prevádzky chcú priniesť „čistejší interiér“ s prvkami staromestskej časti Bratislavy.

Vizualizácia nového projektu Vydrica.
Vizualizácia nového projektu Vydrica. Zdroj: Vydrica Development

Chýbať nebude ani obchod s potravinami Yeme. V novej štvrti však chcú priniesť aj nové veci: „Máme radi inovácie a nové prístupy, a preto vo Vydrici ukážeme opäť niečo nové. V tejto prevádzke chceme ukázať a priblížiť mestskú výrobu potravín čo najviac našim zákazníkom a tomu bude prispôsobený aj dizajn a zariadenie novej predajne. Zároveň chceme novú štvrť obslúžiť aj ako dodávateľ kvalitných potravín a prinesieme aj službu osobného nákupcu,“ uviedol spoluzakladateľ Peter Varmuža.

Odporúčané
Bratislava dostane novú netradičnú atrakciu. Turistom uľahčí cestu na jednu z najnavštevovanejších lokalít Bratislava dostane novú netradičnú atrakciu. Turistom uľahčí cestu na jednu z najnavštevovanejších lokalít 5. júla 2023, 19:10

Týmito prevádzkami sa gastropriemysel luxusnej štvrte pod Hradom nekončí, v najbližších týždňoch vraj ohlásia ďalšie spolupráce. Najnovšie Vydrica chystá aj deň otvorených dverí. Verejnosť tak bude môcť nahliadnuť do viacerých už zariadených bytov či pozrieť si exteriér štvrte. Konať sa bude 20. a 21. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia