Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
12. marca 2024, 14:25
Čas čítania 0:39
Barbora Adamkovičová

Bistronomy sa spoza Dunaja presunie do centra mesta. Novinku zdieľal obľúbený gastro influencer Čoje

GASTRO BRATISLAVA GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL STĹPČEK ČOJEHO VYDRICA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Nová, pred očami vyrastajúca štvrť Bratislavy s názvom Vydrica sa môže pýšiť aj inými vecami ako len atraktívnou lokalitou.

„Veľmi často mi chodia do inboxu správy typu ‚Čojenko, kam mám zobrať frajera/rodiča/svokrovcov, ak chceme super jedlo?‘“ píše na Instagrame populárny influencer Daniel Feranec alias @cojebratislava„‚Skôr slovenskú klasiku, ale výnimočnú, aj interiér, atmošku, lokálne suroviny...‘ a ja mám vždy na jazyku Bistronomy, až kým sa nakoniec opýtate: ‚... a nech to je v centre.‘ Tak teda bude.“

Príspevkom potešil nielen svojich sledujúcich, ale aj obyvateľov Bratislavy a turistov, ktorí si potrpia na kvalitný gastronomický zážitok.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Feranec (@cojebratislava)

Nová, pred očami vyrastajúca štvrť Bratislavy s názvom Vydrica sa môže pýšiť aj inými vecami ako len atraktívnou lokalitou. Okrem bytov pribudnú na brehu Dunaja aj kancelárske priestory, obchody a reštaurácie. Developeri lukratívnej časti Bratislavy sa dokonca pýšia aj predĺžením staromestskej pešej zóny, ktorá má byť najdlhšia v Európe. Na korze „prvej skutočnej high street“ Bratislavy sa toho bude diať naozaj veľa.

Čerství majitelia bytov by si mali kľúče od svojich nových domovov prevziať už v druhej polovici tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia