Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. marca 2024, 14:30
Čas čítania 4:11
Denisa Šútorová

11 kabeliek pod 100 eur, ktorými oživíš svoj jarný outfit. Stavíš radšej na istotu či najnovšie trendy?

11 kabeliek pod 100 eur, ktorými oživíš svoj jarný outfit. Stavíš radšej na istotu či najnovšie trendy?
Zdroj: V73
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Asymetria, pastelové farby aj bižutéria. Toto sú trendy, ktoré neobídu svet kabeliek. V nasledujúcom shopping liste, ktorý sme pre teba zostavili, si na svoje príde každý.

Svet ženskej módy si nemožno predstaviť bez jedného doplnku, kabelky. Od pradávna až po súčasnosť si udržuje popredné miesto ako nevyhnutný atribút ženskej elegancie. Podčiarkne tvoj outfit aj štýl, vypovie o osobnosti a sem-tam naštve aj frajera (ktorý sa neprestane pýtať, načo si ju berieš a či ju vážne potrebuješ, no predsa si do nej).

V známych e-shopoch aj kamenných predajniach svetových značiek sme pre teba ulovili 11 modelov kabeliek, ktorými túto jar oživíš svoj outfit, ale aj šatník. Prevláda asymetria, originálne prvky aj pastelové farby. V našom zozname sme však mysleli aj na tie, ktoré sa rady vymykajú štandardom a je im skôr blízka extravagancia. Ak ešte nemáš na jar nakúpené, si na správnom mieste. S nasledujúcim shopping listom si príde na svoje azda každý.

V Refresheri ťa radi informujeme o aktualitách v módnom priemysle a približujeme dianie na domácej či zahraničnej scéne. Len nedávno sme ti priniesli rozhovor so Slovákom, ktorý sa zúčastnil na British Fashion Awards 2023. Tvorbu kvalitných výstupov podporíš, ak sa pridáš do klubu Refresher+.

1. Stradivarius mäkká kabelka na rameno – 25,99 €

Tento rok sú soft shoulder bags (mäkké kabelky) na vrchole ponuky módnych reťazcov. Ich štruktúra je nedbalá a voľná, vďaka čomu pridá každému outfitu hravý a svieži vzhľad. Na náš zoznam tak pre teba hádžeme túto nadčasovú topku značky Stradivarius. V bielom prevedení ju zladíš takmer ku všetkému a navyše táto kúpa nezabolí peňaženku.

Tento typ kabelky uvidíš takmer v každom jednom obchode. Na zoznam pre teba hádžeme model  značky Stradivarius.
Tento typ kabelky uvidíš takmer v každom jednom obchode. Na zoznam pre teba hádžeme model značky Stradivarius. Zdroj: Stradivarius

2. Liu Jo crossbody kabelka – 96 €

Talianska značka Liu Jo je známa kvalitou aj unikátnymi ženskými dizajnmi. Dojem dokonalosti vytvára aj crossbody kabelka v žiarivom žltom odtieni, ktorý balansuje na hranici limetkového nádychu. Model je rafinovane zdobený logom značky. Šmrnc mu však rovnako pridávajú zlaté, no premyslene umiestnené detaily. Na našom zozname ide o jeden z drahších kúskov, no sme si istí, že vďaka nemu zažiariš v jarnej aj letnej sezóne (a nielen tento rok).

Liu Jo prichádza na scénu s rafinovaným modelom crossbody kabelky. Perfektne oživí tvoj jarný aj letný šatník.
Liu Jo prichádza na scénu s rafinovaným modelom crossbody kabelky. Perfektne oživí tvoj jarný aj letný šatník. Zdroj: Liu Jo
Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 156720 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké siluety a farby sú túto jar trendy.
  • Aké modely pod 100 eur sme vybrali do tvojho šatníka.
  • Na aký model staviť, ak nemusíš pastel a klasiku.
  • Aký výrazný doplnok uvidíš túto sezónu na kabelkách.
Domov
Zdieľať
Diskusia