Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 12:55
Čas čítania 1:15
Anna-Marie Hanzlíková

Naked Attraction konečne u nás? Casting už prebieha

Naked Attraction konečne u nás? Casting už prebieha
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Poznáte reality šou Naked Attraction? Je o výbere partnera na základe toho, ako sa vám páči nahý. Populárny formát reality šou teraz prichádza v česko-slovenskej verzii. Televízia Óčko už začala s kastingom.

A o čom je táto reality šou? Účastník si musí nájsť náprotivok podľa toho, ako veľmi ho priťahuje jeho nahota (odtiaľ názov Naked Attraction). Oproti sebe má šesť kandidátov. V šiestich kolách ich postupne vyraďuje. Najprv sa odhalí len spredu po úroveň genitálií. Po tomto odhalení vyraďujúci vylúči jedného zo šiestich potenciálnych partnerov.

Nasleduje odhalenie zadnej časti tela a postupne sa odhalí kandidát celý vrátane tváre a hlasu. Opäť po jednom. Na konci zostane len jeden z nich, no počas výberu sa vyzlieka aj ten, ktorý z kandidátov vyberá. Dvojica nakoniec vyjde z ikonických farebných boxov a môže si na vlastné oči otestovať aj chémiu. Na základe toho potom vyberie selektor posledného kandidáta, s ktorým pôjde na rande, ostatní majú smolu.

@issramirezzz This shows concept is so absurd but lowkey i need to watch it😂😂😂😂 #hbomax #max #realitytv #dating #datingshows #comedy ♬ original sound - Isaías🪐

Epizóda sa zvyčajne končí dohrou po niekoľkých týždňoch, keď dvojica zhodnotí rande a vy sa dozviete, či z neho niečo vyplynulo. Seriál oceňuje, že nie je len o mladých heterosexuálnych pároch, ale nájdete v ňom aj queer epizódy, epizódy so staršími ročníkmi alebo zamerané na špeciálne chute a úchylky. Tvorivý tím do každej epizódy zaradil aj krátke vzdelávacie okienko, v ktorom sa dozviete veľa o ľudskej sexualite.

Ak reality šou nepoznáte, odporúčame vám ju na dlhý večer s partiou, zaručene sa zabavíte, sľubujeme. Množstvo starých epizód nájdete na Youtube. Bolo natočených viac ako 250 epizód a sú tam série z Británie, Nemecka, Talianska a dokonca aj z Poľska.

Čoskoro sa dočkáme aj česko-slovenskej verzie. Televízia Óčko je v súčasnosti vo fáze kastingu. Ak vás teda láka predviesť sa v Evinom rúchu, môžete sa prihlásiť tu.

„Na rozdiel od bežných zoznamiek Naked Attraction odhaľuje prirodzenú krásu nahého tela bez filtrov a inscenovaných fotografií. O zoznámenie sa môže pokúsiť ktokoľvek starší ako 18 rokov, akejkoľvek orientácie, telesnej veľkosti a sexuálnych preferencií,“ lákajú tvorcovia.

Domov
Zdieľať
Diskusia