Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2024, 15:56
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Ak tento rok nejaký film prekoná Dunu 2, bude to Furiosa: A Mad Max Saga. Vyšiel epický trailer na akčný film roka

Ak tento rok nejaký film prekoná Dunu 2, bude to Furiosa: A Mad Max Saga. Vyšiel epický trailer na akčný film roka
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FURIOSA: A MAD MAX SAGA
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. vydalo druhý trailer na očakávaný sci-fi blockbuster zo sveta Mad Maxa.

Štúdio Warner Bros. vydalo druhý trailer na najočakávanejší akčný film roka. Je ním Furiosa: A Mad Max Saga. Ide o prequel blockbusterového hitu z roku 2015 menom Mad Max Fury Road. V danom filme si postavu Furiosy zahrala Charlize Theron. V novej snímke bude však oveľa mladšia a diváci spoznajú jej detstvo a minulosť. Stvárnila ju tak mladšia herečka Anya Taylor Joy (Queen’s Gambit). 

Odporúčané
RECENZIA: Masters of Air. Zrodila sa z jednotky bombardérov ďalšia vojnová pecka ako Band of Brothers a Pacific? RECENZIA: Masters of Air. Zrodila sa z jednotky bombardérov ďalšia vojnová pecka ako Band of Brothers a Pacific? 18. marca 2024, 12:00

Tvorcovia s novým trailerom pritvrdzujú a ukazujú mnohé akčné sekvencie a šialené kaskadérsky kúsky, ako i výbuchy. Podobne ako Fury Road, aj Furiosa bude šialená akčná jazda. Zatiaľ čo vo Fury Road trval príbeh len tri dni, Furiosa zo života hlavnej postavy zachytí množstvo rokov. V snímke budú aj postavy z filmu Fury Road vrátane Immortan Joea. Záporáka Dementusa stvárnil Chris Hemsworth (Thor).

O scenár a réžiu sa postaral legendárny George Miller (celá séria Mad Max, Happy Feet), ktorý film nakrúcal v austrálskych púšťach. Premiéry sa diváci dočkajú 23. mája 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia