Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2024, 12:36
Čas čítania 1:14
Radoslava Juračková

Na koncerte Kanyeho sa objavila Kim Kardashian po boku jeho manželky Biancy. Zažehnali Westovci svoje spory?

OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Kim s Biancou sa ukázali prvý raz spoločne na verejnosti.

Kim Kardashian sa zabávala na koncerte svojho bývalého manžela po boku jeho partnerky Biancy Censori. Mnohých ich vzťah prekvapil.

Ye mal v utorok v San Franciscu koncert venovaný novému albumu Vultures 2. Spolupracuje na ňom s raperom Ty Dolla Signom, ktorý je známy ako ¥$. Súčasťou albumu je však aj jeho dcéra North West so zatiaľ nezverejnenou skladbou Matthew. Práve kvôli vystúpeniu prvorodenej ratolesti do San Francisca pricestovala aj Yeho exmanželka Kim Kardashian s deťmi Chicago, Psalmom a Saintom.

Producent DJ Pharris na svojom instagramovom účte zverejnil video z koncertu a okrem vystúpenia natočil v hľadisku aj Kim s Biancou. Obe bok po boku nahrávali koncert na mobily a vyzerali, že sa dobre bavia. Na videu sú zachytené aj deti exmanželov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa *🅳🅹 🅿🅷🅰🆁🆁🅸🆂* (@djpharris)

Album na streamovacích platformách nenájdeme

Na svojom fanúšikovskom profile Yefanatics odpovedal raper na otázky svojich priaznivcov. Jeden z nich sa spýtal, kde bude album dostupný. Ye svojim fanúšikom odkázal: „Rozprával som sa so svojím tímom o tom, ako zverejniť album. Ako povedal James Blake, streaming znižuje hodnotu našej hudby. Albumy predávame na Yeezy.com,“ následne dodal, že na zisky zo streamovacích platforiem nie sú odkázaní. „Predali sme milión vecí na Yeezy.com počas nedele Super Bowl, takže vieme, že je to možné.“

Odporúčané
Manželke Kanyeho Westa hrozí väzenie. Po uliciach Paríža chodila takmer nahá, čím porušovala zákon Manželke Kanyeho Westa hrozí väzenie. Po uliciach Paríža chodila takmer nahá, čím porušovala zákon 29. februára 2024, 17:23

O Biancu majú fanúšikovia strach

Mnohých manželstvo Yeho a Biancy znepokojuje. Umelec vraj svojej partnerke diktuje, čo si má obliekať, pričom na verejnosti ju často vidíme len sporo odetú. Mnohé zdroje z okolia mladej architektky zároveň povedali, že má Bianca zakázané stretávať sa s rodinou a priateľmi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ye (@ye)

Spory majú medzi sebou aj exmanželia Westovci. Ye často zverejňuje štipľavé odkazy pre svoju bývalú manželku cez sociálne siete. Sú však rodičmi štyroch detí a vyzerá to tak, že ich záujmy a ciele sú pre nich prvoradé a do rodičovstva neťahajú svoje osobné konflikty.

Odporúčané
Kanye West útočí na Kim Kardashian. Chcú ma odstrihnúť od mojich detí a urobiť z nich manipulovateľných ľudí, tvrdí Kanye West útočí na Kim Kardashian. Chcú ma odstrihnúť od mojich detí a urobiť z nich manipulovateľných ľudí, tvrdí 29. februára 2024, 11:17
Domov
Zdieľať
Diskusia