Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2024, 11:17
Čas čítania 1:11
Radka Klučárová

Kanye West útočí na Kim Kardashian. Chcú ma odstrihnúť od mojich detí a urobiť z nich manipulovateľných ľudí, tvrdí

OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raper si myslí, že ho chce „systém“ odstrihnúť od jeho detí.

Hudobník Kanye West, umeleckým menom Ye, opäť rozdúchal spor so svojou bývalou manželkou Kim Kardashian. V príspevku na Instagrame ju verejne vyzval, aby ich deti zobrala z „fejkovej školy“.

„Kim, vezmi moje deti zo školy Sierra Canyon. Je to fejková škola pre celebrity, ktorú využíva systém,“ napísal v príspevku. West, známy aj pre svoje antisemitské vyjadrenia a nenávistné výroky na adresu menšín, v príspevku opäť konšpiruje. Myslí si, že ho chce „systém“ odstrihnúť od jeho detí.

Podľa jeho slov sú deti bez otca v živote ľahšie manipulovateľné a „systém“, ako West nazýva spoločnosť, otcov úmyselne odstriháva od potomkov s cieľom vykresať z nich ľahko manipulovateľných ľudí.

„V tejto chvíli už každý vie, že ‚systém‘ je krycie slovo pre 👀. Mňa systém odstránil od otca a teraz ma systém odstránil aj od mojich detí. Keď systém draftuje športovcov, vyhýba sa práci s tými, ktorí majú v živote otca, pretože sa s nimi ťažšie manipuluje. Moje dve najstaršie deti vedia, že ich otec je,“ napísal do opisu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ye (@ye)

So svoju bývalou manželkou Kim Kardashian má Kanye štyri deti. Ich búrlivý vzťah nabral na obrátkach po tom, čo sa v roku 2021 po ôsmich rokoch rozišli. Posielanie si odkazov cez sociálne siete nebaví ani ich fanúšikov. „Chcete mi povedať, že nemáte jej súkromné ​​číslo, aby ste túto dôležitú vec, ktorá sa týka vašich detí, prediskutovali?“ pýta sa jeden z nich v komentároch. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

West v minulosti útočil na Židov a chválil Hitlera. Jeho krajne pravicová a nenávistná rétorika z nedávnej minulosti mu zarobila na nejeden problém. Od zablokovania jeho účtov na Twitteri či Instagrame až po stratu miliónov dolárov, keď prišiel o významné spolupráce so značkami ako Gap, Balenciaga a Adidas. Chrbtom sa mu obrátili viaceré celebrity, ktoré jeho výroky a správanie odsúdili.

Kanye West odkazuje Adidasu, že ich zničí.
Kanye West odkazuje Adidasu, že ich zničí. Zdroj: Youtube/K E M P I R E
Domov
Zdieľať
Diskusia