Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2024, 15:10
Čas čítania 0:40
Veronika Ábelová

„Politicky nekorektné. Prepáčte.“ Madonna počas koncertu povedala vozičkárovi, aby sa postavil. Následne sa mu ospravedlnila

„Politicky nekorektné. Prepáčte.“ Madonna počas koncertu povedala vozičkárovi, aby sa postavil. Následne sa mu ospravedlnila
HUDBA
Uložiť Uložené

K nepríjemnému incidentu došlo v rámci turné Celebration, ktoré sa konalo v uplynulých dňoch v Amerike. Fanúšikovia si jej ospravedlnenie natočili na video.

Madonna počas koncertu vyzvala fanúšikov, aby sa postavili a vychutnali si pieseň spolu s ňou. Všimla si však muža v publiku, ktorý sedel, a opýtala sa ho, prečo nevstal. Po chvíli si všimla, že je na invalidnom vozíku.

Na videu vidieť, ako sa Madonna návštevníkovi koncertu ospravedlňuje. „Ach, dobre. Politicky nekorektné, ospravedlňujem sa za to. Som rada, že ste tu,“ vzala speváčka svoje slová späť.

Počas turné Celebration sa vyskytlo niekoľko ďalších problémov. Jedným z nich bol neskorý začiatok koncertu v New Yorku. Madonna meškala dve hodiny. Nakoniec speváčka čelila žalobe zo strany dvoch fanúšikov, ktorým neskorý začiatok sťažil cestu domov. Jej manažérsky tím a promotérska spoločnosť Live Nation sa bránia tým, že neskorý začiatok bol spôsobený technickými problémami počas skúšky.

Turné sa koná po minuloročnom odklade, keď speváčka utrpela vážnu bakteriálnu infekciu a bola hospitalizovaná.

Domov
Zdieľať
Diskusia