Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2024, 9:22
Čas čítania 1:09
Karolína Uličná

Rihanna ako kleptomanka a Asap Rocky ako láskavý manžel. Dvojica hviezdi v krátkom filme v rámci kampane Fenty Beauty

MÓDA ASAP ROCKY FENDI KOZMETICKÉ NOVINKY KOZMETICKÉ ZNAČKY RIHANNA
Uložiť Uložené

Čo hovoríš na zamilovanú dvojicu v sexy čiernobielom filme?

Rihannina kozmetická značka Fenty Beauty vydala krátky film s názvom Born to Steal: Yours, Mine, Ours, v ktorom hviezdi barbadoská princezná spoločne so svojím partnerom – raperom Asap Rockym.

Krátky čiernobiely spot zobrazuje dvoch milencov a ich každodenný život. Video má slúžiť na propagáciu ich spoločného balzamu na pery Lux Balm.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa A$AP ROCKY (@asaprocky)

Táto sexy a elegantná reklama napodobňuje film Bonnie a Clydea z roku 1967. Riri sa v spote predstavila ako kleptomanka, ktorá kradne partnerovi saká zo šatníka, a Rocky ako milujúci manžel, ktorému môžeme vidieť do mysle. Film je hravým promom na predaj balzamu na pery, ktorý si manželia požičiavajú, keď sa líčia a bozkávajú v posteli.

Samotný produkt už dávnejšie predstavil Asap Rocky, keď v krátkom spote zo 4. januára rapoval: „Ľahký, lesklý. Nie s**čka, toto nie je lesk na pery. Balzam v mojej dlani. Nová spolupráca s mojou baby mom.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FENTY SKIN (@fentyskin)

 

„Tento šťavnatý balzam na pery s barbadoskou čerešňou nabitý vitamínom E plus bambuckým maslom vracia suchým perám život vďaka okamžitej hydratácii. Je tenký, úhľadný a ľahko sa vám zmestí do vrecka, takže ho môžete mať pri sebe, nech idete kamkoľvek,“ uvádza Fenty Beauty pod príspevkom.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

36-ročná speváčka a podnikateľka nie je vo svete kozmetiky žiadnym nováčikom, na trhu s Fenty Beauty je už od roku 2017 a odvtedy vydala už množstvo úspešných kolekcií jej vlastnej kozmetiky. Jej najnovší vegánsky balzam sa predáva za 16 dolárov a sľubuje oveľa viac než len vláčne pery. 

Nie je to prvýkrát, čo si jej o rok mladší partner Asap Rocky zahral hlavnú rolu v Rihanninej reklame. V roku 2020 sa po boku barbadoskej speváčky objavil v kampaniach pri uvedení Fenty Skin.

Domov
Zdieľať
Diskusia