Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2024, 17:41
Čas čítania 0:51
Radka Klučárová

VIDEO: Otec Taylor Swift napadol fotografa, ešte predtým mu ukázal prostredník. Celý incident zachytili kamery

HUDBA SPRÁVY ZO SVETA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Podľa fotoreportéra McDonalda mala skupinka ľudí problém s tým, že ich chceli po koncerte speváčky odfotiť, a pred objektívmi sa skrývali pod dáždnikmi.

Austrálsky fotoreportér Ben McDonald tvrdí, že ho napadol otec Taylor Swift. Údajne sa tak stalo po koncerte speváčky na móle prístavu v Sydney, píše BBC.

Incident sa stal medzi 71-ročným Scottom Swiftom a fotografom v prístave Neutral Bay po nočnej výletnej plavbe Taylor Swift a jej otca. Podľa slov speváčkinho hovorcu sa dvojica voči nej a jej spoločníkom správala agresívne. „Dvaja jednotlivci sa agresívne tlačili k Taylor, chytili sa jej ochrankárov a vyhrážali sa, že hodia do vody členku personálu,“ povedal.

Počas potýčky, ktorú vyšetruje polícia, už Taylor sedela v aute. Podľa McDonalda mala skupinka ľudí problém s tým, že ich chceli odfotiť, a pred objektívmi sa skrývali pod dáždnikmi. „Robím túto prácu už 23 rokov a ešte sa mi nestalo, že by ma niekto udrel,“ povedal fotograf, ktorý incident nahlásil. Celý konflikt zachytili kamery, na ktorých vidieť, že otec speváckej divy fotografom ukázal prostredník. 

Domov
Zdieľať
Diskusia