Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2024, 13:30
Čas čítania 2:34
Richard Balog

TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White

TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White
Zdroj: REFRESHER Market
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Doplň svoj šatník pred jarnou sezónou o cool kúsky. V mnohých prípadoch dokonca za zľavnené ceny.

Kvalitnú mikinu považujeme za povinnú výbavu každého šatníka. Ak potrebuješ niečo fresh, potom si na správnom mieste.

Cez REFRESHER Market nájdeš stovky rôznych mikín s kapucňou aj bez nej od športových značiek, ako sú Nike či Adidas, ale aj streetwearovú klasiku s rukopisom Carhartt WIP alebo A Bathing Ape.

V skratke môžeme povedať, že nové kolekcie sú plné atraktívnych modelov v univerzálnych schémach, ale aj kúskov s neprehliadnuteľnými grafickými motívmi alebo výšivkami. Výber záleží len na tebe a na tom, koľko eur si ochotný minúť.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o módnych trendoch v outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 28. februára 2024, 11:00

PLEASURES Embroidered Logo Hoodie 70 €

Zoznam otvárame klasickou sivou mikinou s kapucňou, ktorú zdobí vyšité logo značky PLEASURES v kontrastnej modrej farbe na prednej strane. Tento univerzálny kúsok vhodný k akémukoľvek bežnému outfitu kúpiš za 70 eur cez REFRESHER Market.

PLEASURES
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Sportswear Solo Swoosh Crewneck 100 €

Ak hľadáš niečo odvážnejšie, čo neuvidíš na každom druhom spolužiakovi alebo v uliciach, máme pre teba tip v podobe tohto svetlofialového crewnecku s vyšitým logom Nike Sportswear. Kúpiš ho za rovných 100 eur vrátane doručenia. K dispozícii sú aj modely v univerzálnych odtieňoch, skontroluj ponuku.

Nike Sportswear
Zdroj: REFRESHER Market

PLEASURES Graphic Hoodie 108 €

Od čoraz populárnejšej streetwearovej značky PLEASURES nájdeš v našej ponuke ešte jeden fresh kúsok, a to túto čiernu bavlnenú mikinu s kapucňou, ktorá je pokrytá rôznymi grafickými motívmi. Stojí menej ako 110 eur a budeš ju milovať niekoľko dlhých sezón.

PLEASURES
Zdroj: REFRESHER Market

Carhartt WIP Nelson Hoodie 129 €

Ak miluješ klasiku, na ktorú sa môžeš spoľahnúť a ktorá funguje so všetkým, čo nájdeš v šatníku ráno pred odchodom do školy alebo práce, odporúčame mikinu s odznakom Carhartt WIP. Má univerzálnu svetlohnedú farbu, je vyrobená zo 100 % bavlny a vyzerá božsky aj po rokoch.

Carhartt WIP
Zdroj: REFRESHER Market

Carhartt WIP Vista Hoodie 159 €

Rovnaké slová môžeme uplatniť aj na ďalšiu mikinu z produktového portfólia spoločnosti Carhartt WIP. Model s názvom Vista má boxy strih, sivé telo zo 100 % bavlny, ktoré poslúži ako dokonalý základ k tvojim každodenným outfitom. Cena 159 eur je veľmi férová ponuka za tento klenot.

Carhartt WIP
Zdroj: REFRESHER Market

Nike ACG Therma-FIT Pullover Hoodie 169,99 €

Krok s dobou drží aj dizajnérsky tím línie Nike ACG (All Condition Gear). Perfektným dôkazom je táto mikina s kapucňou zo syntetických tkanín, ktorá je pokrytá abstraktným motívom splývajúcim s prírodou. Ak sa ti páči, priprav si presne 170 eur. Či je to veľa alebo akurát, necháme na tvojom posúdení.

Nike ACG
Zdroj: REFRESHER Market

Nike NRG Full-Zip Hoodie x Stüssy 171 €

Si fanúšikom limitovaných fashion dropov? Ak áno a nestihol si zachytiť spoluprácu medzi líniou Nike NRG a značkou Stüssy, máme pre teba skvelú správu. Cez REFRESHER Market si môžeš kúpiť full-zip mikinu v čierno-bielej schéme s logom oboch výrobcov, ktorých históriu a vplyv na streetwear nemusíme rozpisovať. Cena je na úrovni 171 eur.

Nike NRG, Stüssy
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Track Jacket x Off-White  314,95 €

V rámci poslednej limitovanej spolupráce Nike x Off-White vznikla aj táto zelená športová mikina na zips s upraveným logom športového giganta, ktorá je súčasťou súpravy. Jedinečný artikel, ktorý časom získa na hodnote, kúpiš za retailovú cenu 315 eur. Odporúčame zladiť so spodnou časťou.

Nike, Off-White™
Zdroj: REFRESHER Market

Heron Preston Painted Crewneck 355,49 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že Heron Preston patrí medzi módnych obľúbencov, a to najmä vďaka high-end streetwear estetike, ktorá je mnohým veľmi blízka. Ak máš voľných približne 350 eur, siahni po tomto crewnecku s vyblednutým efektom a maľovaným motívom vtáka na prednej strane.

Heron Preston
Zdroj: REFRESHER Market

A Bathing Ape Pullover Hoodie 395 €

Náš posledný dnešný tip padol na túto čiernu mikinu s kapucňou a grafickým motívom legendárnej streetwearovej značky A Bathing Ape®. Cena 395 eur je síce vysoká, ale tento kúsok ti pri dobrom zaobchádzaní vydrží navždy.

A Bathing Ape®
Zdroj: REFRESHER Market
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov cez REFRESHER Market
Odporúčané
TOP čierne tenisky pre každý rozpočet. Vybav svoj šatník kúskami s rukopisom Travisa Scotta či Wales Bonner   TOP čierne tenisky pre každý rozpočet. Vybav svoj šatník kúskami s rukopisom Travisa Scotta či Wales Bonner 12. februára 2024, 16:00
Domov
Zdieľať
Diskusia