Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. februára 2024, 9:30
Čas čítania 4:47
Adriana Královičová

Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk

Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely
HUDBA HUDOBNÉ OCENENIA GRAMMY ŠOUBIZNIS SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ ÚSPEŠNÉ ŽENY ÚSPEŠNÍ SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Mladá talentovaná Slovenka dobýva svet. Na odovzdávaní cien Grammy sedela hneď vedľa Beyoncé či Miley Cyrus.

Sarah Caroline Ondriáš, umeleckým menom Sarah C, je 13-ročná speváčka pochádzajúca zo Slovenska. Kariéru si však raketovo štartuje v Amerike, kam sa po dohode s producentom presúva natočiť nové songy a videoklipy.

Okrem toho stihla zahviezdiť aj v New Yorku, priamo na Times Square. Na Instagram pridala virálne video, na ktorom s hrdosťou kričí do mikrofónu: „Hi guys, I’m Sarah Caroline, I’m 13 yo and I’m from Europe, from Slovakiaaa.“ 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sarah Caroline (@sarah_c_music)

Nedávno sa dokonca zúčastnila na odovzdávaní cien Grammy, kde sedela v hľadisku s tými najväčšími hviezdami. „Okolo mňa sedela Beyoncé, Miley Cyrus či Billie Eilish. Všetci sa zabávali a rozprávali sa medzi sebou. Mali sme sa svetovo,“ hovorí pre Refresher. 

Odporúčané
Na červenom koberci Grammy zažiarila aj mladá Slovenka. 13-ročná speváčka sedela hneď vedľa Beyoncé Na červenom koberci Grammy zažiarila aj mladá Slovenka. 13-ročná speváčka sedela hneď vedľa Beyoncé 5. februára 2024, 17:42

Odmalička tancuje, hrá na klavíri a momentálne sa angažuje aj vo filmovej sfére. Pracuje pre viaceré dabingové štúdiá na Slovensku a aktuálne dokonca dabuje seriály a rozprávky pre známu streamovaciu platformu Disney+.

V Amerike zas spolupracuje s hudobným producentom, ktorý robil aj so Snoop Doggom. Aké pikošky nám prezradila o galavečere Grammy? To, ako si rozbehla kariéru v USA, v akom filme sa najnovšie objaví, ale aj to, ako sa dostala na Times Square, sa dočítaš v rozhovore. 

Ak ťa bavia rozhovory s úspešnými mladými Slovákmi a Slovenkami, prečítaj si o Denise, ktorá v Paríži stážuje v Louis Vuitton. Vyspovedali sme aj Patrika, ktorý navrhol veci pre Pil C-iho. Pre exkluzívny obsah sa pridaj do klubu Refresher+
Sarah C hudba celebrity grammy
Zdroj: Refresher/Tomáš Biely

Ako sa stane to, že mladučká Slovenka sedí na Grammy vedľa Beyoncé či Billie Eilish?

Pred dvoma rokmi som bola na jednom evente iPOP v Los Angeles a spoznala som tam hudobného producenta Mannyho Mirajesa, s ktorým spolupracujem dodnes. On ma tam pozval a vybavil nám lístky. 

Sedela si naozaj úplne pred pódiom. Kto ti bol zo slávnych hviezd najsympatickejší?

Bola som stále ako v sne. Podľa mňa to chce zažiť každé dieťa v mojom veku, boli tam tí najväčší a najpopulárnejší umelci. Či už speváci, alebo rôzni influenceri. Sympatickí boli naozaj všetci. Veľmi dobre sa mi na nich pozeralo. Boli úžasne upravení, mali krásne šaty aj kostýmy. Mali sme sa „svetovo“. 

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Okolo mňa bola Beyoncé, Miley Cyrus, Jay-Z, Billie Eilish, Olivia Rodrigo či Lana Del Rey.  Pri stole som sedela s umelkyňou Likou O, tesne za nami sedela raperka Ice Spice a Victoria Monét, ktorá vyhrala Grammy. Lika O má na Instagrame tri milióny sledovateľov a v Amerike teraz „fičí“. 

Ako reagovali tvoji kamaráti na „storky“, ktoré si z Grammy pridávala?

Extrémne veľa spolužiakov mi odpisovalo, že mi „závidia“. Najviac práve preto, že som videla Travisa Scotta. (smiech) Ide mu teraz karta, bol to naozaj neskutočný zážitok.

Sarah C na Grammy 2024.
Sarah C na Grammy 2024. Zdroj: Sarah C

Prezradíš nám nejakú pikošku z večera? 

Ako sme sedeli pri stoloch blízko pódia, fotili sme si a natáčali celebrity. Potom sme videli, že na nás mieri telefónom Billie Eilish. Zo srandy sme jej zapózovali a potom na nás vyplazila jazyk, otočila sa a bavila sa ďalej. Neviem, či nás má v telefóne, ale pravdepodobne áno. (smiech)

Kto sa počas celej šou najviac zabával?

Čo som videla, tak si to extrémne užívala Miley Cyrus. Bolo naozaj úžasné ju sledovať. Odpálila to aj na vystúpení, právom získala ocenenie za najlepšiu „performance“.

Stále tancovala aj Dua Lipa. Musím povedať, že všetci sa medzi sebou rozprávali, boli na seba veľmi milí. Páčili sa mi aj príhovory, napríklad Taylor Swift, aj na ňu sa ma pýtalo veľmi veľa ľudí. 

Po galavečere si mala možnosť dostať sa na afterparty. Prehodila si s niekým slávnym aj pár slov? 

Na večierok sme sa dostali tiež vďaka môjmu hudobnému producentovi. Na tejto afterparty však neboli tie najznámejšie mená. Asi mali svoju súkromnú párty. Porozprávala som sa s umelcom, ktorý sa volá Valentino. Na Grammy bol nominovaný pred pár rokmi. Mala som možnosť vytvoriť si nové kontakty s režisérmi a producentmi, čo bolo super. 

Ako vyzerá tvoj život v LA? Opíš nám, ako prebieha tvoj bežný deň, keď si práve v Amerike.

Nežijeme v LA ani sa tam nechystáme presťahovať. Nemáme však problém tam cestovať. Keď tam ideme, naplánujeme si týždeň naozaj efektívne. V programe mám väčšinou castingy, buď modelingové, alebo herecké. V čase, keď som bola na Grammy, som stihla natočiť aj nový videoklip. Dokončili sme nahrávanie nejakých pesničiek. 

Nedávno si na Instagram pridala fotku z natáčania filmu v Madride, ktorý vyjde na Amazon Prime. Môžeš nám túto spoluprácu priblížiť?

V Madride som bola opäť cez svojho producenta. Hrám vo filme I Hate Pirats, ktorý bude na Prime. Koncom marca sa chystám do LA, musíme k tomuto filmu natočiť nejaké dokrútky. Na pľaci som sa stretla s mladým umelcom Stefanom Benzom. V Amerike je slávny, baby ho žerú. (smiech)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Caroline (@sarah_c_music)

V Amerike si sa zúčastnila aj na slávnej šou America's Got Talent. Stretla si sa aj so Simonom Cowellom?

Čo sa týka súťaže America's Got Talent, bol to zatiaľ len konkurz, aby sme sa vôbec dostali do televízie. Neviem ešte povedať, či ma vybrali alebo nie. 

Je o tebe známe, že sa venuješ aj dabingu. Láka ťa viac svet herectva alebo je stále pre teba na prvom mieste spev? 

Beriem to ako trojkombináciu, všetko mi je veľmi blízke. Nevedela by som si vybrať. Tancujem aj spievam odmalička, herectvo mi prišlo do cesty. Som však veľmi šťastná, našla som sa v tom. Vnímam to ako celok. 

Sarah sa zúčastnila na castingu do súťaže America's Got Talent.
Sarah sa zúčastnila na castingu do súťaže America's Got Talent. Zdroj: Sarah C

Na Instagram si pridala video, ktoré sa stalo celkom populárnym. Vystupuješ na Times Square a kričíš do mikrofónu, že si zo Slovenska. O akú šou išlo?

Bola to halloweenska párty v New Yorku na Times Square. Vystúpenia mi vybavil môj producent. Bolo to v októbri, išla som tam odprezentovať jednu zo svojich nových pesničiek. Vystupovali tam rôzni mladí umelci, ktorí prišli predviesť svoju tvorbu. Boli sa tam na nás pozrieť režiséri aj producenti. 

Preraziť v Amerike určite nie je ľahké, keďže je tam obrovská konkurencia. V čom vidíš svoje najväčšie kvality a čo je tam pre rozbeh úspešnej kariéry dôležité?Áno, je to o kontaktoch a aj sociálnych sieťach. Je super, aj keď chodím na rôzne eventy. Ale stojím si za tým, že keď človek na sebe chce zamakať, potom to má aj výsledky. Socializácia je v tomto prostredí dôležitá. Pomáhajú, samozrejme, aj platformy ako Tiktok a Instagram. Je to obrovská krajina, takže aj obrovská konkurencia. Veľa mladých ľudí sa snaží, človek musí naozaj pracovať. 

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Ja som bola vždy extrovertná, rada komunikujem s ľuďmi. Stretávam sa s dospelými ľuďmi, dávajú mi super rady. Nie je ľahké robiť v tomto biznise, nájde sa závisť či žiarlivosť, ale je to tak, ako to je. Aj to dokáže človeka posunúť a aj ja sa učím na vlastných chybách. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sarah Caroline (@sarah_c_music)

Aký background majú producenti, s ktorými spolupracuješ? Aké témy vo svojich pesničkách sa snažíš rozoberať?

Na Slovensku som spolupracovala hlavne s Adissom, videoklipy som točila napríklad s Michalom Nemtudom. V Amerike teraz najviac spolupracujem s Mannym Mijaresom. 

Môj najnovší song sa volá Number One. Inšpirovala som sa tým, že vy sami pre seba musíte byť vždy „jednotka“. Spievam o témach mojej generácie, často je mi inšpiráciou len to, čo mi hovoria kamarátky. Snažím sa spievať aj o tom, aby sa mladé dievčatá či chlapci neporovnávali na sociálnych sieťach a netrávili všetok voľný čas na telefóne. 

Sarah C grammy celebrity hudba úspešní SlováciSarah C grammy celebrity hudba úspešní SlováciSarah C grammy celebrity hudba úspešní SlováciSarah C grammy celebrity hudba úspešní Slováci
Zobraziť galériu
(11)
Domov
Zdieľať
Diskusia