Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. februára 2024, 9:35
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Godzilla a Kong sa bijú s ryšavým King Kongom v podzemí. Film New Empire bude akčná komédia plná hlúpych scén

Godzilla a Kong sa bijú s ryšavým King Kongom v podzemí. Film New Empire bude akčná komédia plná hlúpych scén
Zdroj: Legendary
FILMY A SERIÁLY GODZILLA X KONG: THE NEW EMPIRE
Uložiť Uložené

Godzilla x Kong: The New Empire vyjde v kinách už o mesiac. Sleduj akčný trailer.

Filmovú sériu o monštrách z Monsterversa (King Kong, Godzilla...) diváci sledujú v kinách, aby videli gigantické príšery biť sa na striebornom plátne. Po najnovšom traileri na Godzilla x Kong: The New Empire sa zdá, že budú z novej snímky nadšení. 

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Dej sa odohráva niekoľko rokov po udalostiach Godzilla vs Kong. Obaja titani sa rešpektujú, no nie sú žiadni kamaráti. Opäť však budú musieť prekonať svoje problémy a spojiť sa proti silnejšiemu nepriateľovi (King Skar) a pravdepodobne aj ďalším monštrám, ktoré budú prekvapením pre divákov v kinách, keďže ich štúdiá Legendary a Warner Bros. neukazujú v traileroch. 

Nový film zrežíroval Adam Wingard, ktorý natočil aj predošlú časť. Ľudské postavy stvárnili Brian Tyree Henry (Atlanta, Eternals) či Dan Stevens (seriál Legion). New Empire (Nové impérium) príde do kín 28. marca 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia