Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. februára 2024, 15:10
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Ariana Grande žiari vo fantasy príbehu o čarodejniciach z magického sveta Čarodejník z krajiny Oz

Ariana Grande žiari vo fantasy príbehu o čarodejniciach z magického sveta Čarodejník z krajiny Oz
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY WICKED
Uložiť Uložené

Veľkolepý fantasy príbeh Wicked vyjde v kinách už v novembri 2024. Sleduj prvý trailer.

Muzikál Wicked oslávil nedávno na Broadwayi svoje 20. výročie. Divadelná hra poslúžila ako predloha k rovnomennému filmu, ktorý uchváti všetkých nadšencov magických svetov a fantasy príbehov. 

Odporúčané
Lenockatt pomohla odhaliť kauzu zneužívaných dievčat: Nesúhlasím s tým, že ich Fiki Sulík nazval hlúpymi pi*ami (Rozhovor) Lenockatt pomohla odhaliť kauzu zneužívaných dievčat: Nesúhlasím s tým, že ich Fiki Sulík nazval hlúpymi pi*ami (Rozhovor) 9. februára 2024, 14:30

Dej je o dvoch čarodejniciach, ktoré pozná každý fanúšik filmu Čarodejník z krajiny Oz. 

Cynthia Erivo hrá Elphabu, zlú čarodejnicu zo Západu, a Ariana Grande Glindu, budúcu dobrú čarodejnicu. Film ukáže, ako sa z nich stali postavy, ktoré diváci poznajú z Čarodejníka z krajiny Oz.

Okrem nich si v dobrodružnom fantasy zahrali aj Michelle Yeoh či Jeff Goldblum. Prvá časť príbehu vyjde v kinách už v novembri tohto roka. Pokračovanie zase vyjde v novembri 2025. Obe časti zrežíroval John M. Chu (Crazy Rich Asians, Podfukári 2).

Domov
Zdieľať
Diskusia