Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2024, 12:50
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Netflix vydá vlastného Avatara. The Last Airbender bude ešte väčší fantasy hit ako One Piece

Netflix vydá vlastného Avatara. The Last Airbender bude ešte väčší fantasy hit ako One Piece
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE LAST AIRBENDER
Uložiť Uložené

Avatar: The Last Airbender vyjde na Netflixe už o niekoľko týždňov. O čom bude seriál, z ktorého sa stane ďalší veľký hit Netflixu?

Avatar: The Last Airbender je legendárny animovaný seriál z fantasy žánru. Hlavnou postavou je 12-ročný Aang, vládca vetra, ktorý dokáže manipulovať s vetrom a dokonca lietať.

Je predurčený na to, aby sa stal avatarom, mocným mágom, ktorý ovládne všetky štyri živly (voda, oheň, vzduch a zem). Bude to potrebovať, aby zastavil 100-ročnú vojnu, ktorú zem ohňa rozpútala proti ostatným trom regiónom.

Odporúčané
Oscary úplne ignorovali vynikajúceho DiCapria aj ďalšie úžasné filmy. Mal by si ich vidieť, aj keď nič nevyhrajú Oscary úplne ignorovali vynikajúceho DiCapria aj ďalšie úžasné filmy. Mal by si ich vidieť, aj keď nič nevyhrajú 23. januára 2024, 18:43

Avatar je hravý seriál so sympatickými postavami a oku lahodiacimi fantasy scénami a súbojmi. Trochu však zostarol a jeho animácia nie je na najlepšej úrovni. Hraná adaptácia od Netflixu pritom z hľadiska vizuálu vôbec nevyzerá zle. Viac by sa diváci mali obávať hereckých výkonov detí, ktoré hrajú hlavné postavy. 

Avatar: The Last Airbender vyjde na Netflixe 22. februára a podľa všetkého pôjde o veľký hit ako v prípade One Piece. 

Domov
Zdieľať
Diskusia