Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. januára 2024, 12:17
Čas čítania 1:26
Richard Balog

Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look

Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look
Zdroj: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images
MÓDA JENNIFER LOPEZ LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Haute couture week prilákal do francúzskej metropoly množstvo známych tvárí, ktoré predviedli honosné outfity plné krásnych krajčírskych detailov.

Len čo sa skončil parížsky týždeň módy s prehliadkami mužských kolekcií na sezónu jeseň/zima 2024, hneď sa začal haute couture week. Na tom svoje krajčírske majstrovstvo predvádzajú najlepší svetoví návrhári a návrhárky.

V pondelok predstavili nové haute couture kolekcie jar/leto 2024 módne domy Christian Dior a Schiaparelli. Medzi pozvanými hosťami nechýbali celebrity vrátane Rihanny, Jennifer Lopez, Zendaye, Natalie Portman alebo Hunter Schafer. 

Najviac pozornosti prítomných fotografov, respektíve zástupcov médií, si užili práve prvé dve menované popdivy. My teraz nevieme vybrať, ktorá vyzerala vo francúzskej metropole lepšie. Rozhodni v súboji outfitov.

Odporúčané
TOP momenty z aktuálnych fashion weekov: Ronaldinho na móle, moderný kovboj Louis Vuitton či oslava inkluzivity TOP momenty z aktuálnych fashion weekov: Ronaldinho na móle, moderný kovboj Louis Vuitton či oslava inkluzivity 21. januára 2024, 13:00
Jennifer Lopez na prehliadke haute couture kolekcie módneho domu Schiaparelli.
Jennifer Lopez na prehliadke haute couture kolekcie módneho domu Schiaparelli. Zdroj: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Rodáčka z Bronxu s horúcou latinskoamerickou krvou prišla na prehliadku haute couture kolekcie jar/leto 2024 módneho domu Schiaparelli vo veľkolepom štýle. Bola neprehliadnuteľná od prvej chvíle, čo vystúpila z auta.  

Jennifer Lopez priniesla romantiku aj chaos v looku Schiaparelli, do ktorého sa zahalila od hlavy po päty. Superhviezda vyzerala neuveriteľne v oversized kabáte, ktorý bol celý pokrytý čerstvými okvetnými lístkami bielych ruží a na chrbte zdobený strieborným flitrovaným slnkom. Ako uviedla speváčka a herečka na Instagrame, kabát je vyrobený zo 7-tisíc lístkov, ktoré udržiava čerstvé a živé cukrová voda. Milujeme aj biely rolák a dramatické slnečné okuliare s náušnicami v zlatej farbe.  

JLo vyzerala v špeciálnom outfite vyrobenom na mieru od návrhára Daniela Roseberryho úžasne a sme presvedčení o tom, že bude súčasťou nášho zoznamu s najlepšími módnymi momentmi v roku 2024. 

P. S. Súčasťou prehliadky Schiaparelli bola aj bábika v podobe robota

Rihanna na prehliadke novej haute couture kolekcie módneho domu Christian Dior v Paríži.
Rihanna na prehliadke novej haute couture kolekcie módneho domu Christian Dior v Paríži. Zdroj: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Rihanna je perfektným príkladom toho, že spoločenský život ženy sa nekončí po narodení dieťaťa a ďalej si môže plniť svoje sny. Najnovšie nás o tom partnerka A$AP Rockyho presvedčila počas haute couture weeku, keď bola ozdobou prehliadky módneho domu Christian Dior.

35-ročná umelkyňa a úspešná podnikateľka sa postavila pred fotografov v elegantnej siluete od návrhárky Marie Grazie Chiuri a vyrazila nám dych. Luxusné sako Dior Rihanne jemne padalo z ramien a vytváralo klasický „Bardot“ efekt, ktorý preslávila Brigitte Bardot v šesťdesiatych rokoch. Vrchný kúsok dopĺňal lakovaný kožený opasok, ktorý ladil s kabelkou Lady Dior. Pompézny vzhľad podčiarkli rukavice, sofistikované biele lodičky so zapínaním okolo členkov a trblietavé šperky vrátane náramku s príveskom, na ktorom svietilo písmeno R. 

P. S. Pozri si záznam z prehliadky vrátane príchodu Rihanny. 

Anketa:
Ktorá popdiva vyzerala v Paríži lepšie?
Jennifer Lopez
Rihanna
Jennifer Lopez
52 %
297 Hlasov
Rihanna
48 %
279 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia