Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. januára 2024, 13:24
Čas čítania 0:57
Barbora Adamkovičová

Pes im zožral vyše 3 600 eur, ktoré mali skryté v obálke. Manželia ich museli vyťahovať z jeho výkalov

Pes im zožral vyše 3 600 eur, ktoré mali skryté v obálke. Manželia ich museli vyťahovať z jeho výkalov
Zdroj: Instagram/@ooolalaw
ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCE ZVIERATÁ PENIAZE
Uložiť Uložené

Zostali po ňom len roztrhané kusy bankoviek všade navôkol po celom koberci.

Cecil, psík z Pensylvánie, si pochutnal na bankovkách svojich majiteľov v hodnote 4 000 amerických dolárov, čo je v prepočte viac než 3,6-tisíc eur. Domáci miláčik im zožral obálku s peniazmi, ktorú mali manželia Clayton a Carrie Lawovci odloženú na kuchynskej linke, informuje denník BBC.

Manželský pár si koncom minulého roka dal nainštalovať nový plot, za ktorý mali robotníkom zaplatiť v hotovosti. Bankovky si teda odložili do obálky, ktorú nechali bez dohľadu. O necelú hodinu neskôr našli svojho milovaného psa Cecila, ako si pochutnával azda na najdrahšej „večeri“ svojho života. Zostali po ňom len roztrhané kusy bankoviek všade navôkol po celom koberci.

„Zrazu na mňa Clayton zakričal: ‚Cecil žerie 4 000 dolárov!‘“ opisovala situáciu Carrie pre miestne noviny. „Pomyslela som si, že len zle počujem. Skoro som dostala infarkt.“ Manželský pár následne označil svojho psa za „hlúpeho“. „Je veľmi špecifický – môžete nechať steak na stole a on by sa ho nedotkol, pretože nie je motivovaný jedlom,“ povedala pre noviny. „Ale zrejme je motivovaný peniazmi.“

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Zatiaľ čo si Cecil po výdatnom jedle odbehol zdriemnuť, pár okamžite kontaktoval veterinára, či ich pes nepotrebuje lekárske ošetrenie. Keďže ide o väčšie plemeno, stačilo mu domáce pozorovanie. Manželom sa následne podarilo pozbierať väčšinu bankoviek z Cecilových výkalov a zvratkov, chýba im „len“ 450 dolárov. Carrie zdieľala na Instagrame fotodokumentáciu toho, ako im pes zjedol peniaze a ako ich následne čistili a lepili dokopy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Carrie Law (@ooolalaw)

Domov
Zdieľať
Diskusia