Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. januára 2024, 18:52
Čas čítania 0:50
Karolína Uličná

Olympijské hry v Paríži bude komentovať Snoop Dogg. „Vyfajčíme konkurenciu,“ odkázal raper

ZAUJÍMAVOSTI OLYMPIJSKÉ HRY OSOBNOSTI SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Olympiáda 2024 prinesie okrem Snoopa ako komentátora aj plážový volejbal na Eiffelovej veži.

Snoop Dogg sa pripojí k hlavnému spravodajstvu tohtoročných olympijských hier. V priebehu OH 2024 bude poskytovať svoj pohľad na dianie v Paríži, skúmať ikonické pamiatky, zúčastňovať sa na súťažiach a navštevovať športovcov, informuje The Hollywood Reporter.

Päťdesiatdvaročný raper bude súčasťou spravodajského kanála NBC Universal, ktorý vlastní práva na vysielanie olympijských hier. V propagačnom videu počas polčasu SNF (Sunday Night Football) vystupoval spolu s viacerými olympionikmi, ako napríklad Suni Lee (gymnastika), A’ja Wilson (basketbal), Jagger Eaton (skateboardista) či Kelly Cheng (plážový volejbal). 

„Vyrastal som sledovaním olympijských hier a som nadšený, že sa v Paríži predstavia neuveriteľní športovci. Je to oslava zručnosti, oddanosti a honby za veľkosťou. Budeme mať niekoľko úžasných súťaží, samozrejme, prinesiem aj svoj štýl. Bude to tá najúžasnejšia olympiáda všetkých čias. Oslávme a urobme tieto hry nezabudnuteľnými, vyfajčíme konkurenciu a nech tí najlepší žiaria ako zlato. Mier a olympijská láska, však?“ uviedol Snoop.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Olympijské hry sa začínajú 26. júla a vysielať ich budú kanály NBC a Peacock. Počas hier bude Snoop hovoriť s hostiteľom olympijských hier NBC Mikeom Tiricom. 

Odporúčané
Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) Thia Vittek: So známym menom to nie je ľahké, zažila som šikanu. No učili ma, že to, čo nejde ľahko, si viac vážime (Rozhovor) 28. apríla 2024, 12:30

„Snoop je zlatým olympijským komentátorom, ktorý za svoj komentár k drezúrnej súťaži počas olympijských hier v Tokiu zaznamenal desiatky miliónov pozretí,“ povedala Molly Solomon, výkonná producentka a prezidentka NBC Olympics Production.

Domov
Zdieľať
Diskusia