Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
31. decembra 2023, 15:55
Čas čítania 0:28
Barbora Fábryová

Čínsku all you can eat reštauráciu museli zavrieť po dvoch týždňoch. Majitelia doplatili na štedrú ponuku

NEWS ČÍNA GASTROPRIEMYSEL REŠTAURÁCIE ALL YOU CAN EAT
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Mimoriadne výhodná ponuka pre zákazníkov sa reštaurácii neoplatila.

Reštauráciu v čínskom meste Čcheng-tu museli majitelia pre kopiace sa dlhy zatvoriť už po dvoch týždňoch. Tie nadobudli pre mimoriadne výhodnú vernostnú kartu, vďaka ktorej mali zákazníci jedlo na mesiac zadarmo. Kartu majitelia predávali za v prepočte asi 23 eur, píše britský portál Mirror.

Zákazníci zakúpenú kartu podávali členom rodiny a priateľom, a preto reštaurácia prišla o obrovské množstvo peňazí. Mnohí sa totiž prišli do reštaurácie neobmedzene najesť prakticky zadarmo. 

V reštaurácii, ktorá sa špecializovala na populárne hot pot servírovanie jedla, evidujú majitelia stratu viac ako 100-tisíc dolárov (vyše 90-tisíc eur). V rozhovore pre ABC News povedali, že pri uvedení tejto ponuky počítali s tým, že prídu o nejaké peniaze. Nečakali však, že veľmi výhodná ponuka ich prinúti zavrieť reštauráciu. 

hot pot, polévka
Zdroj: Wiki Commons/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia