Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2023, 10:01
Čas čítania 1:03
Karolína Uličná

Novotný o UFC: Na jednom turnaji zarobia viac ako my všetci dokopy za celý rok. Aké veľké plány má s Oktagonom?

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon získal na MMA Awards až 4 nominácie. Fanúšikovia mohli hlasovať za najlepšieho zápasníka, knokaut roka, za trénera roka a dokonca aj za ringcard dievča roka.

Promotéri Oktagonu Pavol Neruda a Ondřej Novotný sa zúčastnili na vyhlasovaní ankety MMA Awards v Los Angeles. Ich organizácia OKTAGON MMA tam získala až štyri nominácie, informuje mmafanatik.eu

Fanúšikovia bojových športov hlasovali vo viac ako dvadsiatich kategóriách (napr. za najlepšieho zápasníka, knokaut roka, za trénera roka a dokonca aj za ringcard dievča roka). Aj napriek početným nomináciám si všetky ceny zobrala najväčšia MMA organizácia na svete – UFC. Nominácie v ankete sú však pre organizáciu Oktagon aj tak obrovským úspechom. Ďalší progres organizácie sa pripísal na expanzii do Nemecka, Anglicka či Írska.

„Ak sme si niečo uvedomili alebo skôr pripomenuli, tak to, prečo tam neprídu na to odovzdávanie cien ani ľudia z Bellatoru, PFL, ani nikto iný. Uvedomíš si, že americký trh je najväčší, je extrémne inde o vesmírne roky,“ zhrnul Novotný v MMA Letem světem.

Novotný ani Neruda však nevnímajú UFC ako konkurenciu, pretože je „úplne niekde inde“. „Chalani z UFC to majú zariadené tak, že vôbec nepochybujú o ničom. Ani o hlasoch. Všetky tie pocity, že ich snáď trápi nejaká konkurencia? To jednoducho neexistuje. Len pre predstavu, UFC zarobí na dnešnom turnaji viac ako my všetci dohromady za celý rok,“ zhrnul šéf Oktagonu Neruda.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

„Bellator a PFL nezarobia nič, ONE nezarobí nič. KSW niečo zarobí, my niečo zarobíme a UFC zarobí na jednej bráne ako PFL na všetkých bránach dohromady. A to tak, že násobne. Ani keď vypredáme všetko, nebudeme sa rovnať jedinému ich turnaju,“ dodal.

Ich cieľom je byť jednotkou na európskom trhu, kde majú Novotný s Nerudom ešte obrovské plány. Na záver priznali aj to, že sa pohrávajú s myšlienkou vlastnej ankety Oktagon Awards.

Domov
Zdieľať
Diskusia