Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2023, 13:55
Čas čítania 1:32
Radka Klučárová

Rytmus posiela Separovi odpoveď: Nemienim robiť diss. Môj diss je ďalší koncert v pražskej O2 Aréne

HUDBA KONCERTY RAPOVÁ SCÉNA RYTMUS SEPAR SLOVENSKÉ RAPOVÉ BEEFY
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu ohlásil sólový koncert v O2 Aréne. Na veľkolepú šou sa môžeš tešiť už čoskoro.

Rytmus ohlásil veľkolepý sólový koncert v pražskej O2 Aréne a zároveň pripomenul vydanie nového albumu. „V decembri cca okolo 15. bude nový album Bengoro 2 na digitáloch,“ odkázal fanúšikom. Urobil tak krátko po tom, čo ho Separ obvinil z toho, že si kupuje poslucháčov na Spotify.

Rytmus vs. Separ 

Separ sa na Instagrame pochválil prvenstvom v kategórii najstreamovanejší interpret na Slovensku podľa tohtoročného Spotify Wrapped. „Aj tak to nič neznamená… Musíš dať O2 Arénu alebo štadión ‚rytmus words‘,“ reagoval pod jeho príspevkom Rytmusov fanúšik, na čo Separ zareagoval tým, že on v kluboch ročne zaplní tri O2 Arény. 

Odporúčané
Separ prilieva olej do ohňa: Rytmusa obvinil z kupovania poslucháčov na Spotify Separ prilieva olej do ohňa: Rytmusa obvinil z kupovania poslucháčov na Spotify 1. decembra 2023, 11:18

Ticho neostal ani Rytmus, ktorý v piatok (1. decembra) na livestreame ako odpoveď vytiahol plagát plánovaného koncertu v pražskej O2 Aréne. „Nemusím dávať na nikoho diss, môj diss je tento obrázok. Pozeráte sa na plagát O2 Arény, som tam druhýkrát. Toto je level, vážny level rapu. Keď sa dostaneš na ten level, že vypredáš O2 Arénu, tak akože sorry.“

„Idem si bez rešpektu po svoj cieľ, som ten, čo buduje svoj Cigánsky sen,“ napísal k príspevku, ktorým koncert ohlásil. S fanúšikmi sa už stihol podeliť aj o bližšie informácie. Jeho sólový koncert v pražskej aréne je naplánovaný na 14. septembra 2024. Lístky budú v predaji už od pondelka 4. decembra 2023.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Odporúčané
Konflikt medzi Separom a Rytmusom opäť ožil: „Oj**ávaš sám seba, je to strašne smutné“ Konflikt medzi Separom a Rytmusom opäť ožil: „Oj**ávaš sám seba, je to strašne smutné“ 30. novembra 2023, 10:55

S myšlienkou koncertovať v pražskej O2 Aréne sólo sa Rytmus pohrával už nejaký čas. „Keď som sa nad tým zamyslel, urobiť sólovú O2 Arénu, tak by to podľa mňa bolo ešte väčšie,“ povedal raper pre TV Markízu krátko po vypredanom koncerte Kontrafaktu v O2 Aréne. 

„Po siedmich rokoch vydávam album, nechcem teraz povedať, že oprašujem svoju sólovú kariéru, ale zaslúži si to niečo veľké,“ dodal.

Odporúčané
Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu 24. septembra 2023, 19:25

Kontrafakt vystúpil v pražskej O2 Aréne pre takmer 17-tisícový dav a prepísal históriu česko-slovenského rapu. Ich kariéra celý čas smerovala k tomuto dňu. Vysnívali si ho, dostali ho a zaslúžili si ho rovnako ako ich verní fanúšikovia. „Moje pocity sa nedajú opísať. Nemám na to slova. Najväčšie a najbrutálnejšie ďakujem za najlepších fans a za tento život, ktorý žijem,“ povedal Rytmus v nedeľu po koncerte exkluzívne pre Refresher.

Piešťanské trio odohrá ďalší veľkolepý koncert už čoskoro. Deviateho februára 2024 vystúpi pred vypredaným Zimným štadiónom Ondreja Nepelu (po novom Tipos Aréna) v Bratislave. Pôjde o rovnakú šou, akú odohrali v pražskej O2 Aréne v septembri.

Kontrafakt O2 Aréna Praha rap
Zdroj: Petr Klapper/Mafia Records
Domov
Zdieľať
Diskusia