Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. októbra 2023, 17:50
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Kontrafakt vypredal Zimný štadión Ondreja Nepelu. Odohrá tam veľkolepú šou, ktorá ich v Prahe stála milión eur

HUDBA BRATISLAVA EGO KONCERTY KONTRAFAKT RAP RAPOVÁ SCÉNA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pôjde o veľkolepú dvojhodinovú šou s pyrotechnikou, so zdvižnou plochou a s majestátnymi kulisami.

Rapová skupina Kontrafakt vypredala lístky na svoju veľkú šou na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu (po novom Tipos Aréna) v Bratislave. Trio z Piešťan v zložení Rytmus, Ego a Anys to oznámilo na Instagrame. Koncert sa uskutoční 9. februára 2024 a pôjde o rovnakú šou, ktorú odohrali v pražskej O2 Aréne ešte 23. septembra.

„Vzhľadom na veľký ohlas v Prahe prinášame túto epickú šou aj do Bratislavy na Zimný štadión Ondreja Nepelu. Prešli sme spolu všetky etapy, od kaziet na školách, napálených cédečiek (schovaných pred rodičmi) cez youtube éry až po dnešnú dobu sociálnych sietí. Kedysi sme vyrastali v panelákoch, teraz budeme mať na koncerte rovnako vysokú ledku. Presne takú vysokú ako 8-poschodová bytovka,“ prezrádzajú interpreti.

Odporúčané
Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu 24. septembra 2023, 19:25

Veľkolepá pražská šou s pyrotechnikou, so zdvižnou plochou a s majestátnymi kulisami v podobe nafúknutej planéty Zem, lietajúceho Mesiaca či obrovskej LED obrazovky vysokej ako 8-poschodová bytovka vyšla hudobníkov až na milión eur, ako prezradil Rytmus.

Vo vypredanej O2 Aréne bolo takmer 17-tisíc ľudí. Z koncertu sme ti priniesli aj report. Legendárne trio Ego, Rytmus a Anys potešilo divákov dvojhodinovou šou s viacerými hosťami ako Viktor Sheen, Calin, Ben Cristovao či Tina. Odznelo 40 songov a Kontrafakt v závere koncertu ohlásil, že rovnakú šou uvidia ľudia aj v Bratislave. Vypredať bratislavský štadión im tak trvalo necelý mesiac (presne 21 dní).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domov
Zdieľať
Diskusia