Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2023, 15:57
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Konečne hra, ktorá porazí Skyrim a možno aj Zaklínača 3. Japonci odhalili epické akčné stredoveké RPG s drakmi, mágiou a obrami

Konečne hra, ktorá porazí Skyrim a možno aj Zaklínača 3. Japonci odhalili epické akčné stredoveké RPG s drakmi, mágiou a obrami
Zdroj: Capcom
TECH DRAGON’S DOGMA TIP NA HRY
Uložiť Uložené

Tvorcovia Resident Evil sa rozhodli, že vyrobia najlepšie stredoveké fantasy RPG všetkých čias.

Trailer na Dragon’s Dogma 2 odhaľuje desiatky dôvodov, prečo ide o jednu z najočakávanejších hier budúceho roka. Súboje s drakmi, gigantickým obrom, rôznymi magickými príšerami a bytosťami, ale aj komplexný príbeh odohrávajúci sa v stredovekom fantasy svete, kde zrady a intrigy nie sú ničím unikátnym.

Dragon’s Dogma 2 je ambiciózne fantasy RPG od štúdia Capcom, konkrétne od režiséra Hideaki Itsuna (séria Devil May Cry, Resident Evil). 

Dogma 2
Zdroj: Capcom
Odporúčané
Ktorú konzolu kúpiť na Vianoce? Je v roku 2023 lepší Xbox, PlayStation či Nintendo? Ktorú konzolu kúpiť na Vianoce? Je v roku 2023 lepší Xbox, PlayStation či Nintendo? 25. novembra 2023, 9:30

Vývojári hru odhalili v niekoľkých traileroch, v ktorých lákajú na vytvorenie vlastnej postavy s desiatkami až stovkami unikátnych atribútov. Dôležitým rozhodnutím bude výber triedy, ktorá pre hráča určí exkluzívne schopnosti.

Úžasné je, že tieto triedy bude možné kombinovať, takže niekto môže bojovať nablízko s oku lahodiacimi kombami útokov s mečmi a o sekundu neskôr už môže na nepriateľov zosielať hrôzostrašné kúzla a kliatby. 

Dogma 2
Zdroj: Capcom

Hra sa bude odohrávať vo veľkom otvorenom svete s množstvom vedľajších a hlavných úloh. Každého hráča budú sprevádzať takzvané pawns, teda bojovníci ovládaní umelou inteligenciou hry, ktorých môže hráč naverbovať podľa toho, aké schopnosti u nich preferuje. 

Dragon’s Dogma II vyjde 22. marca na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Titul má všetky predpoklady na to, aby sa stal najkvalitnejším fantasy RPG všetkých čias. Kvalita prvej časti od rovnakých tvorcov je toho jasným dôkazom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia