Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. novembra 2023, 10:32
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

Rachellkka povedala, že by šla do boxerského zápasu vo Fight Night Challenge. S kým sa chce pobiť?

Rachellkka povedala, že by šla do boxerského zápasu vo Fight Night Challenge. S kým sa chce pobiť?
Zdroj: Instagram/rachellkka
ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE RÁCHEL KARNIŽOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme ju na ďalšom turnaji?

Známa slovenská influencerka Ráchel Karnižová alias Rachellkka, ktorú si môžeš pamätať napríklad zo súťaže Miss Universe 2021 alebo z reality šou Love Island, potvrdila, že by prijala boxerský zápas v organizácii Fight Night Challenge. 

Video, na ktorom vraví, že by do zápasu šla, zverejnila samotná organizácia v pondelok 27. novembra. Prezradila však, že vôbec nevie, s kým by sa pobila, ale vraj by to mal byť niekto rovnocenný. Ak by jej teda organizácia našla vhodnú súperku, je možné, že by sme ju mohli vidieť na ďalšom boxerskom turnaji.

Najbližší turnaj sa uskutoční už v sobotu 2. decembra v bratislavskej Tipos Aréne. Diváci sa môžu tešiť až na dvanásť zápasov, pričom do ringu nastúpia napríklad raperi Momo (v hlavnom zápase sa pobije s hokejistom Marcelom Hossom), Erik Tresor a Frayer Flexking.

Predstavia sa aj boxeri Adam Berger, Dodo Koller, Erik Tlkanec alebo MMA zápasník Alex Cverna. Na turnaji uvidíš aj influencerov Strýca Filipa a Imricha „Barona“ Štefánika. Diváci sa môžu okrem nich tešiť na ženský duel medzi súťažiacimi z reality šou Ruža pre nevestu Terezou Kosecovou a Priscillou Versluis.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia