Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. decembra 2023, 14:30
Čas čítania 2:00
Adriana Královičová

Airbnb pre dospelých: Ubytuj sa v temnej BDSM pivnici, ktorá ponúka tie najrozmanitejšie sexuálne pomôcky aj nábytok

KULTÚRA ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Za podobným ubytovaním nemusíš jazdiť ďaleko, nájdeš ich aj blízko slovenských hraníc.

Airbnb ti ponúka naozaj všeličo. Cestovatelia z celého sveta často uprednostňujú tento spôsob pred hotelmi. Pri pobyte majú viac súkromia a slobody. V minulom článku sme ti ukázali dizajnové Airbnb v zahraničí či dom v Shrekovej bažine. Dnes sme si pripravili niečo pre tých, ktorí milujú (trochu iné) dobrodružstvo. Našli sme Airbnb, ktoré sú určené len pre dospelých. Ubytovať sa môžeš v temnej BDSM pivnici, ale aj v apartmáne, ktorý vyzerá úplne bežne. Interiér je však ‚okorenený‘ o poriadne horúce vybavenie. 

Ak náhodou patríš medzi ľudí, ktorí si na cestovanie balia do kufra svoje sexuálne pomôcky, v tomto prípade ich môžeš nechať doma. Chýbať ti nebude naozaj nič. V apartmánoch hostia nájdu profesionálne ‚náradie‘ na sex aj špeciálny nábytok, ako napríklad kríže, kožené hojdačky či lavice. Nižšie ti ukážeme ubytovanie, za ktorým nemusíš cestovať ďaleko. Za poriadnym dobrodružstvom stačí vycestovať blízko hraníc Slovenska. 

Airbnb BDSM sex
Zdroj: Airbnb

Viedenská pivnica

80 eur na noc

V tesnej blízkosti slovenských hraníc sa nachádza temná pivnica, ktorá má poriadne surový ‚vibe‘. Majitelia tohto apartmánu sú dokonca otvorení aj väčším skupinám návštevníkov. Ak by si náhodou chcel svojim kamarátom pripraviť tematickú BDSM párty, toto je správne miesto. Ubytovať sa tu môže maximálne 15 hostí. Nechýbajú kožené gauče, kožené pomôcky ani špeciálny nábytok na sex, ktorý vytvára autentickú atmosféru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia