Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. septembra 2023, 10:41
Čas čítania 0:45
Adriana Královičová

FOTO: Airbnb ponúka pobyt v „Shrekovej bažine“. V rozprávkovom domčeku môžeš stráviť dve noci zadarmo

KULTÚRA DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Tvoj hostiteľ bude oslík.

Vďaka Airbnb si na Halloween fanúšikovia budú môcť zarezervovať noc v ďalšom zaujímavom domčeku, ktorý sa nachádza v Škótskej vysočine. Na svoje si prídu milovníci animovanej rozprávky Shrek. Spať budeš môcť v tzv. Shrekovej bažine a tvoj hostiteľ bude „oslík“. „Shrekova bažina je nádherná. Ideálne miesto na zábavu. Nemôžem sa dočkať, kedy si hostia užijú tento bahenný kúsok raja,“ teší sa na teba „oslík“.

Rezervácia pobytu bude pre záujemcov spustená už 13. 10. 2023. Ak budeš mať šťastie, získaš dve noci zadarmo, domček obrastený machom je ideálny pre troch hostí. Aj keď ťa pri vstupe privíta tabuľa s nápisom „Pozor, zlobor“, neboj sa, bude o teba dobre postarané. 

Odporúčané
FOTO: Airbnb ponúka možnosť stráviť noc ZADARMO v ružovom Barbie domčeku v Malibu. Hostiť ťa bude Ken FOTO: Airbnb ponúka možnosť stráviť noc ZADARMO v ružovom Barbie domčeku v Malibu. Hostiť ťa bude Ken 27. júna 2023, 13:41

Hneď ako sa ubytuješ, stretneš sa s asistentom, ktorý ti ukáže celé okolie. Ráno ti dokonca pripraví na raňajky čerstvé wafle. V dome nájdeš dve postele, kúpeľňa sa nachádza 20 metrov od stavby. Letenku a cestu z letiska si však budeš musieť zaobstarať sám.

Vstup do Shrekovej bažiny.
Vstup do Shrekovej bažiny. Zdroj: Airbnb

„Dokonalé útulné miesto ideálne pre tých, ktorí chcú zažiť dedinský život a načerpávať krásu prírody,“ informuje Airbnb. Airbnb rovnako ako pri Barbie domčeku poskytne v rámci spolupráce s Universal Studios Licensing LLC jednorazový dar charite HopScotch Children's Charity. 

airbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúraairbnb, shrek, cestovanie, interiérový dizajn, architektúra
Zobraziť galériu
(10)
Anketa:
Chcel by si spať v tomto rozprávkovom domčeku?
Milujem Shreka, toto je môj sen. 
Je to milé, ale asi skôr nie. 
Milujem Shreka, toto je môj sen. 
87 %
Je to milé, ale asi skôr nie. 
13 %
Domov
Zdieľať
Diskusia