Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2023, 13:41
Čas čítania 1:03
Adriana Královičová

FOTO: Airbnb ponúka možnosť stráviť noc ZADARMO v ružovom Barbie domčeku v Malibu. Hostiť ťa bude Ken

KULTÚRA BARBIE DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Ken ti odkazuje, aby si si nezabudol kovbojský klobúk a opaľovací krém.

Ak premýšľaš nad letnou dovolenkou a nevieš vymyslieť nič originálne, máme pre teba výbornú správu. Barbie domček v životnej veľkosti je späť na Airbnb a prespať v ňom môžeš aj ty. Ak budeš mať šťastie, získaš zadarmo jednu noc pre dve osoby. Užívať si budeš súkromnú dráhu na kolieskové korčule, bazén, posilňovňu aj tanečný parket. Zobúdzať sa budeš s výhľadom na rozprávkové pobrežie Malibu. Rezervácia pobytu bude pre záujemcov spustená už od 17. júla 2023.  

„Vitajte v mojom Kendome! Barbie odišla preč a na celé leto mi nechala kľúče od svojho Malibu DreamHouse. Moja izba môže byť teraz tvoja. Zariadil a zrekonštruoval som dom tak, aby si počas pobytu cítil všade ‚kenergy‘. Toto ružové barbie sídlo v životnej veľkosti stojí nad plážou a ponúka panoramatické výhľady. Je to úplne splnený sen!“ pozýva hostiteľ Ken fanúšikov na Airbnb. 

Airbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajn
Zdroj: Airbnb

Malibu DreamHouse je obklopený plážami, z obrovskej terasy môžeš sledovať surferov. V domčeku nájdeš gitary, doplnky s kovbojským motívom, no aj kolieskové korčule, ktoré Ken miluje. Nazrieš dokonca aj do jeho obrovského šatníka, odkiaľ si môžeš požičať plážové oblečenie. Okrem toho, že za jednu noc nič nezaplatíš, si domov odnesieš pár korčúľ a surf Impala. Počas celého pobytu ti bude k dispozícii recepčný aj súkromný kuchár. Na miesto sa však musíš dopraviť sám. 


Ken sa rozhodol vo svojom ružovom dome hostí privítať v súvislosti s očakávaným filmom Barbie, ktorý má premiéru 21. júla 2023. Vo filme stvárňuje postavu Barbie Margot Robbie, Kena si zahral Ryan Gosling. Pri príležitosti premiéry filmu Barbie sa Airbnb chystá urobiť jednorazovú zbierku pre neziskovú organizáciu Save the Children, aby podporila nezávislosť mladých žien. 

Airbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajnAirbnb, barbie, architektúra, interiérový dizajn
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia