Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. novembra 2023, 14:16
Čas čítania 0:49
Vojtěch Vanda

Robert Pattinson sa stane prvýkrát otcom. S priateľkou Suki oznámili štastnú novinu

Robert Pattinson sa stane prvýkrát otcom. S priateľkou Suki oznámili štastnú novinu
Zdroj: Getty Images (Jeff Kravitz/FilmMagic)
FILMY A SERIÁLY RODIČOVSTVO TWILIGHT SERIÁL
Uložiť Uložené

Britský herec čaká so svojou dlhoročnou priateľkou Suki Waterhouse prvé dieťa.

Čas letí a od účinkovania v úlohe Cedrica Diggoryho vo filme Harry Potter a Ohnivý pohár či Edwarda Cullena v ságe Súmrak (Twilight) ubehlo veľa rokov. 37-ročný rodák z Londýna, ktorého posledná rola už patrí predsa len k oveľa vyspelejším, čoskoro začne myslieť na niečo úplne iné ako na prácu. S priateľkou Suki Waterhouse totiž čakajú bábätko.

Známa speváčka a modelka nesmelo priznala svoje tehotenstvo počas nedeľného vystúpenia v rámci festivalu Corona Capital v Mexiku. „Hovorila som si, že si na seba vezmem niečo lesklé, aby som vás rozptýlila od istého faktu, ktorý sa momentálne deje. Nie som si istá, či to funguje,“ ukázala pritom na svoje brucho.

Ako uvádza web EW, Waterhouse a Pattinson spolu začali chodiť v júni 2018 počas nakrúcania filmu The Batman v Londýne. Herec sa zveril Jimmymu Kimmelovi, že práve jeho priateľka hrala zásadnú úlohu v jeho prístupe k snímke, ktorá pre Pattinsona znamenala návrat k blockbusterovej tvorbe. Dodala mu údajne odvahu a zdá sa, že ich spoločný príbeh a láska budú pokračovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia