Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. novembra 2023, 9:30
Čas čítania 2:24
Adriana Královičová

10 pánskych aj dámskych štýlových čiapok, s ktorými zaboduješ a presvedčíš sa, že nosiť čiapku nie je hanba

MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Toto sú tie najštýlovejšie modely čiapok na zimnú sezónu. Nájdeš tu basic kúsky, no nesklamali sme ani náročnejších fashionistov.

Prinášame ti (opäť) výber štýlových módnych doplnkov, ktoré sa hodia ženám aj mužom. V minulom článku sme ti ukázali trendy topánky, bundy či batohy. Zima je za dverami a tebe chýba už len čiapka, ktorá podčiarkne celý tvoj look.

Aj ty si sa ako malý/-á hanbil nosiť čiapku a vždy za domom si si ju strhol/-la, pretože si si myslel/-la, že nie si dostatočne cool? Ukážeme ti, že tento módny doplnok dnes dokáže pozdvihnúť každý nudný outfit na inú úroveň. V našom zozname nájdeš produkty, ktoré sa hodia k elegantným, ale aj k streetwearovým lookom. Inšpiruj sa v zozname nižšie a presvedč sa, že nosenie čiapky nie je dnes už žiadna hanba. Nájdeš tu produkty do 20 eur, no mysleli sme aj na náročnejších módnych nadšencov. 

Pier One

Minimalistickým modelom od Pier One nič nepokazíš. Dámska pletená čiapka v krémovej farbe stojí 15 eur. Dokonale ožiari napríklad „all-black“ fit, ale hodiť sa bude aj k tmavohnedej či sivej farbe. Kúsok je unisex. V ponuke máš, samozrejme, čiapky v rôznych farebných vyhotoveniach. 

móda doplnky čiapkymóda doplnky čiapkymóda doplnky čiapkymóda čiapky módne doplnky
Zobraziť galériu
(4)

Palace Skateboards

Čiapky so šiltom predstavujú veľký zimný hit. Pre milovníkov športových lookov a unikátnych modelov sme našli čiapku od značky Palace. Značka si získala veľkú popularitu svojím kvalitným a štýlovým oblečením, ktoré kombinuje športový štýl so streetwearovými módnymi vplyvmi. Čiapka v netradičnom dizajne stojí 68 eur. Okrem šiltu má aj prednú masku, ktorá zakrýva tvár. Odopína sa na suchý zips. 

Palace Skateboards čiapky módaPalace Skateboards čiapky módaPalace Skateboards čiapky módaPalace Skateboards čiapky móda
Zobraziť galériu
(4)

Stüssy

Ak patríš medzi striktných milovníkov streetwearu, značka ako Stüssy by v tvojom šatníku rozhodne nemala chýbať. V produktovom portfóliu nájdeš štýlové mikiny či tričká, zbierku môžeš doplniť napríklad aj čiapkou. Brand ponúka rôzne farebné variácie, nikdy nechýba jeho jednoduché logo. Čiernu alebo oranžovú čiapku kúpiš za 44 eur, hodí sa ženám aj mužom. 

Stüssy  móda čiapkyStüssy  móda čiapkyStüssy  móda čiapkyStüssy  móda čiapky
Zobraziť galériu
(4)

Mango

Baranice a „huňaté“ čiapky nikdy nevyšli z módy. Ak preferuješ elegantnejšiu verziu, značka Mango má pre teba v ponuke ideálnu čiapku. Ak však rada experimentuješ, nič nepokazíš ani vtedy, keď ju zvolíš k outfitu s mikinou, teniskami a bundou. Módny doplnok kúpiš za 22,99 eura.

Mango móda čiapkyMango móda čiapkyMango móda čiapky
Zobraziť galériu
(3)

Arket

V našom zozname sme nemohli vynechať značku Arket, ktorá ponúka široký výber kvalitných a jednoduchých modelov. Okrem obľúbených tričiek či svetrov medzi produktmi nájdeš aj štýlové zimné pánske i dámske doplnky. Čiapka je vyrobená z mohéru, v zime ťa dokonale zahreje. Vybrať si môžeš z troch farebných variantov, stojí 49 eur.

Arket móda čiapkyArket móda čiapkyArket móda čiapkyArket móda čiapky
Zobraziť galériu
(4)

Jacquemus

Unisex model je vhodný pre všetkých náročných fashionistov. Doplnkom od francúzskej značky Jacquemus okrášliš každý zimný outfit. Pletená čelenka za 75 eur je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí sa neboja vyčnievať z davu a hľadajú zaujímavejšiu alternatívu. Nechýba kontrastné vyšívané logo značky.

Jacquemus móda čiapkyJacquemus móda čiapkyJacquemus móda čiapkyJacquemus móda čiapky
Zobraziť galériu
(4)

Carhartt

Veľkým trendom v zimnej sezóne sú čiapky, ktoré zakrývajú uši, ale majú aj šilt. Podobný štýl ponúka obľúbená streetwearová značka Carhartt. Ak ťa klasické čiapky nudia, je to pre teba tá správna voľba. Pánsky doplnok kúpiš za 71 eur.

 

Carhartt WIP čiapky módaCarhartt WIP čiapky módaCarhartt WIP čiapky módaCarhartt WIP čiapky móda
Zobraziť galériu
(4)

Buffet 

Nezabúdame ani na lokálne značky, ktoré sa pýšia dokonalým dizajnom. Jednou z nich je aj slovenská značka Buffet. Navrhuje kvalitné oblečenie pre tých, ktorí hľadajú potešenie v živote. Na svoje kolekcie vyberá tie najlepšie materiály od malých talianskych výrobcov textilu. Všetky produkty navrhujú a prototypujú v malom bratislavskom štúdiu. Čiapka v rôznych farebných variantoch stojí 75 eur.

móda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnky
Zobraziť galériu
(4)

Only

Perfektnou voľbou sú unisex čiapky od značky Only. Zaobstarať si ich dokonca môžeš v multibaleniach, kde dve čiapky budú stáť 19 eur. V ponuke nájdeš rôzne farebné verzie od bielej až po oranžovú.

Only & Sons móda čiapky doplnkyOnly & Sons móda čiapky doplnkyOnly & Sons móda čiapky doplnkyOnly & Sons móda čiapky doplnky
Zobraziť galériu
(4)

Lindex

Kukly trendovali minulý rok, no ponuka značiek hovorí, že ňou netrafíš vedľa ani v aktuálnej sezóne. Kukla, známa tiež ako balaklava, je jednoducho dokonalým módnym doplnkom. Nezradí ťa ani z praktického hľadiska. Slúži ako šál aj čiapka. Kúsok od značky Lindex kúpiš za 24,99 eura.

móda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnkymóda čiapky módne doplnky
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia