Dá sa to, že vybudujete legendu medzi bratislavskými burgrárňami a potom to celé zopakujete aj na scéne pizzerií?
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Ako sa číta Oggi.
- Prečo najlepšie pekárne objednávajú múku zo zahraničia a kedy by sa to mohlo zmeniť.
- Prečo sa Čoje s Michalom zhodli na tom, že najlepšia pizza nemá byť úplne „neapolská“.
- Ako sa vyrábajú domáce cestoviny a prečo si v Oggi vybrali pici.
Mišo Ščevlík bol už hosťom Podgastu, keď sa prišiel pozhovárať o bratislavskej burgerovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať v prvom rade o podniku Oggi, v ktorom sa podľa Čojeho pečie najlepšia pizza v Bratislave a nedávno v ňom začali robiť aj fantastické domáce cestoviny.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.