Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
9. novembra 2023 o 15:00
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PIZZA PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Dá sa to, že vybudujete legendu medzi bratislavskými burgrárňami a potom to celé zopakujete aj na scéne pizzerií?

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa číta Oggi.
  • Prečo najlepšie pekárne objednávajú múku zo zahraničia a kedy by sa to mohlo zmeniť.
  • Prečo sa Čoje s Michalom zhodli na tom, že najlepšia pizza nemá byť úplne „neapolská“.
  • Ako sa vyrábajú domáce cestoviny a prečo si v Oggi vybrali pici.

Mišo Ščevlík bol už hosťom Podgastu, keď sa prišiel pozhovárať o bratislavskej burgerovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať v prvom rade o podniku Oggi, v ktorom sa podľa Čojeho pečie najlepšia pizza v Bratislave a nedávno v ňom začali robiť aj fantastické domáce cestoviny.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia