Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. novembra 2023, 12:25
Čas čítania 0:33
Lukáš Čelka

Marvel už nebude pre deti. Krvavý seriál Echo s Daredevilom a Kingpinom sa predstavuje v traileri plnom násilia

FILMY A SERIÁLY ECHO SERIÁL MARVEL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Serial si budeš môcť pozrieť už 10. januára 2024.

Spoločnosť Marvel Studios prichádza s prvým seriálom určeným pre dospelé publikum s názvom Echo. O fakte, že nejde o nič pre deti, svedčí aj extrémne násilný trailer plný akcie.

V upútavke sa objaví malá Maye Lopez alebo aj Echo (Alaqua Cox), ktorá je svedkyňou toho, ako Kingpin (Vincent D'ONofrio) tvrdo mláti muža na ulici. Samozrejme, nechýba ani krv na jeho rukách. Zrazu však vidíme zábery, kde je už hrdinka dospelá a snaží sa Wilsona Fiska alias  Kingpina zastreliť. On jej na to hlbokým hlasom odpovedá: „Ty a ja sme rovnakí.“

Ako píše portál Hollywood Report, seriál bude pre Marvel Studios prvý, ktorý získa hodnotenie TV-MA, a zároveň bude debutovať okrem Disney+ aj na sesterskej streamovacej službe Hulu. V seriáli si okrem iných zahrá aj Charlie Cox, ktorý sa v ňom objaví ako Daredevil. Pozrieť si ho budeš môcť už 10. januára 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia