Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. októbra 2023, 9:00
Čas čítania 4:59
Richard Balog

Dizajnérske tenisky, ktoré sú hriešne drahé, ale vyzerajú božsky. Spoznaj siluety od značiek Prada, Balenciaga alebo Miu Miu

Dizajnérske tenisky, ktoré sú hriešne drahé, ale vyzerajú božsky. Spoznaj siluety od značiek Prada, Balenciaga alebo Miu Miu
Zdroj: Prada
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Nie je to obyčajná obuv, je to hlasná krajčírska práca, ktorá povýši tvoju zbierku tenisiek aj každodenné outfity na úplne novú úroveň.

Hype okolo tenisiek je enormný aj v roku 2023 a v prípade, že plánuješ svoju zbierku rozšíriť o niečo iné, ako sú známe siluety s logom Nike, Jordan Brand či Adidas, a zároveň máš dostatočne plné bankové konto, máme pre teba tip v podobe dizajnérskych kúskov, ktoré neuvidíš na každom kroku.

Väčšinu z nich sme najprv spoznali na prehliadkových mólach, aby následne ovládli ulice a s chladnokrvnosťou potvrdili svoj výnimočný status.

Pozri si 10 luxusných modelov od značiek Golden Goose, Moncler, Prada, Louis Vuitton alebo Miu Miu a v komentároch nám napíš, či sú podľa teba tenisky s cenou nad 400 eur rozumnou voľbou?

P. S. Pozri si aj predchádzajúci zoznam z jari 2023, v ktorom nájdeš viacero stále aktuálnych párov tenisiek od luxusných značiek.

Odporúčané
Ideálne tenisky na každodenné nosenie. Novinky od značiek Adidas, New Balance aj Nike si ťa získajú vzhľadom aj cenami  Ideálne tenisky na každodenné nosenie. Novinky od značiek Adidas, New Balance aj Nike si ťa získajú vzhľadom aj cenami 20. októbra 2023, 13:30
Golden Goose Running Marathon
Zdroj: NET-A-PORTER

Golden Goose Running Marathon    435 €

Zoznam začíname čerstvou novinkou z dielní talianskej odevnej spoločnosti Golden Goose Deluxe Brand, ktorá predstavila vintage bežeckú siluetu Running Marathon len pred niekoľkými týždňami a ihneď si získala pozornosť odborníkov. 

Dynamický tvar tenisiek Golden Goose Running Marathon vychádza z retro bežeckých modelov zo sedemdesiatych rokov. Každý pár je vyrobený z odolného látkového materiálu s potlačou charakteristického loga hviezdy v talianskych Benátkach a sú lemované sivým pásom semišu v oblasti špice, respektíve päty a metalickou kožou. Ako vidíš, nosiť ich môžeš k dlhej rifľovej sukni s hlbokým rozparkom, ale aj s akýmikoľvek nohavicami v prípade mužov. Ich cena je 435 eur a budú tvojou obľúbenou voľbou.

Golden Goose Running Dad
Zdroj: MR PORTER

Golden Goose Running Dad    525 €

Pri prémiovej športovej obuvi s logom hviezdy, ktoré je charakteristické pre značku Golden Goose, chvíľu zostaneme, a to vďaka modelovému radu s názvom Running Dad. Rovnako ako pri siluete vyššie, aj v tomto prípade je každý pár vyrobený v benátskom ateliéri spoločnosti.

Tenisky Golden Goose Running Dad sú modelované podľa vintage bežeckých modelov z obdobia osemdesiatych a deväťdesiatych rokov, pričom na prvý pohľad pripomínajú návrhy 99X od značky New Balance. Sú vyrobené z materiálu scuba, zo semišu a sieťoviny, pričom sú vystužené kožou na dosiahnutie atraktívnej štruktúry. Zakončené sú ručným zdobením a vyšúchaným efektom na medzipodrážke. Cena je 525 eur.

Moncler Trailgrip GTX
Zdroj: MR PORTER

Moncler Trailgrip GTX    600 €

Aj ďalší pár v zozname sa môže pýšiť talianskym pôvodom. Spoločnosť Moncler patrí medzi najhorúcejšie módne značky v posledných sezónach, a to nielen vďaka ikonickým páperovým bundám, ktoré určite poznáš. V produktovom portfóliu značky nájdeš aj viacero zaujímavých siluet obuvi vrátane originálnych tenisiek Trailgrip GTX.

Atraktívna silueta je navrhnutá do terénu a poskytuje pohodlie a stabilitu pri každom kroku. Tenisky Moncler Trailgrip GTX sú vyrobené z odolného materiálu ripstop a sú vylepšené vodoodolnou membránou Gore-Tex®. Medzipodrážka s technológiou EVA dodáva obuvi pružnosť a ľahkosť, zatiaľ čo spodná vrstva Vibram® je zárukou správnej trakcie a odolnosti proti pošmyknutiu na akomkoľvek povrchu. 

Prada America's Cup
Zdroj: Prada

Prada America's Cup    670 €

Ikona, ktorá bola pred niekoľkými rokmi povinnou výbavou v každom outlete módneho domu Prada, je v súčasnosti na výslní a väčšina farebných vyhotovení je vypredaná. Zásluhu na tom majú hviezdy ako 21 Savage či Gunna, ktoré športovú siluetu zakomponovali do svojich posledných outfitov. 

Modelový rad tenisiek Prada America's Cup je vyrobený z lakovanej kože s vložkou z cyklistickej tkaniny a má jedinečnú estetiku, ktorú si nemôžeš pomýliť s inou obuvou. Neprehliadnuteľný vzhľad dopĺňa logo Prada Linea Rossa na jazyku a na podrážke, ktoré zvýrazňuje dizajn. 

Ak sa ti tento legendárny model z dielní talianskeho módneho domu páči, v zbierke ho môžeš mať za 670 eur. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia