Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Na jeseň potrebuješ flísovú bundu. Vybrali sme najkrajšie modely pre každý rozpočet
Y-3
Zdroj: Mytheresa

Y-3 Printed Wool-Blend Fleece Jacket    400 €

O tvoju pozornosť sa uchádza aj línia Y-3, a to prostredníctvom tohto výrazného modelu flísovej bundy s hrejivou vlnenou prímesou. 

Novinka s abstraktným motívom v zeleno-bielej kombinácii je vyrobená z odolných a kvalitných materiálov vrátane spomínanej vlny. Spojenie avantgardnej estetiky japonského návrhára Jódžiho Jamamota a klasiky športového oblečenia Adidas nikdy nevyzeralo lepšie, čo povieš? Cena je rovných 400 eur v známom online obchode Mytheresa.

Burberry
Zdroj: Mytheresa

Burberry Checked Fleece Jacket    980 €

Flísové bundy sú cool voľbou na prechodné jesenné obdobie a dobre to vie aj kreatívny riaditeľ módneho domu Burberry Daniel Lee, ktorý predstavil tento čierno-modrý model s ikonickým károvaným vzorom. 

Táto bunda je vyrobená z príjemného flísu s prímesou vlny, má lievikovitý výstrih, zapínanie na zips vpredu a károvaný motív, ktorý vyzerá luxusne. Je vyrobená v Portugalsku a z nášho pohľadu ide o jeden z najlepších dizajnov vrchných vrstiev Burberry, ktorý nájdeš v ponuke online obchodov. Ak máš voľných 1 000 eur, nemáš nad čím rozmýšľať. 

Jil Sander
Zdroj: MR PORTER

Jil Sander Tie-Dyed Cotton-Fleece Jacket    1 090 €

V cenovej kategórii nad 1 000 eur sme vybrali dvojicu búnd, pričom prvá nesie klasický rukopis módneho domu Jil Sander. 

Tandem kreatívnych riaditeľov značky Jil Sander v zložení Lucie Meier a Luke Meier vyrastali v horskom prostredí kanadského Vancouveru, ale aj vo Švajčiarsku a tento vplyv sa prejavuje v celej línii značky s podtitulom Plus+. Táto hrejivá bunda v modro-žlto-bielych tónoch je vyrobená z bavlneného flísu, ktorý návrhári upravili pomocou batiky.

V šatníku ju môžeš mať za 1 090 eur cez MR PORTER.

Moncler
Zdroj: MR PORTER

Moncler Fleece Down Jacket    1 300 €

Záver zoznamu patrí modelu odolnej páperovej bundy s flísovou povrchovou úpravou od značky Moncler, ktorá stojí 1 300 eur. 

Bunda je bohato vyplnená hrejivým páperím a je prešívaná nielen kvôli rovnomernému rozloženiu, ale aj kvôli vytvoreniu vlnitého vzoru, ktorý vyzerá úžasne. Je vyrobená z príjemného flísu a má elastický lem, ktorý pomáha udržať teplo aj pri veľmi nízkych teplotách.

Dopraj si tento luxusný kúsok a ovládni ulice svojho mesta. 

Odporúčané
TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? 4. októbra 2023, 11:00
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia