Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. októbra 2023, 9:00
Čas čítania 3:43
Richard Balog

Najlepšie streetwearové aj high fashion novinky: Lacoste x le FLEUR*, bežecké tenisky Loewe aj tričká Chew Forever

Najlepšie streetwearové aj high fashion novinky: Lacoste x le FLEUR*, bežecké tenisky Loewe aj tričká Chew Forever
Zdroj: Loewe
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA STREETWEAR
Uložiť Uložené

Pozri si najhorúcejšie modely oblečenia, doplnkov aj obuvi, ktoré kúpiš online a vo väčšine prípade aj bez marže resellerov.

Medzi najlepšie módne novinky za posledný týždeň patria spolupráce medzi značkami Lacoste a le FLEUR* či Marni a Dingyun Zhang, ale aj lyžiarska kolekcia Louis Vuitton či drop tričiek s dlhými rukávmi Chew Forever.

Jeseň je tu, čoho najlepším dôkazom sú čoraz nižšie denné aj nočné teploty či množstvo zrážok. Je pravdepodobné, že si si už zaobstaral/-a mikinu s kapucňou alebo nepremokavú bundu či nové nohavice. Ak si stále myslíš, že tvoj šatník potrebuje osvieženie, zváž niektorú z noviniek od našich obľúbených značiek.

Nad nákupom jednotlivých modelov nerozmýšľaj príliš dlho, ak nechceš neskôr platiť maržu u resellerov.

Odporúčané
Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť  Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť 26. septembra 2023, 9:00

Lacoste x le FLEUR*

Tyler, the Creator nie je len jeden z top raperov v posledných rokoch, ale aj módna ikona s jedinečným štýlom, ktorý najlepšie odrážajú návrhy jeho vlastnej značky le FLEUR*.

Najnovšie predstavil spoločnú kolekciu unisex oblečenia a doplnkov so značkou Lacoste, ktorá je ódou na klasické návrhy francúzskej ikony v modernej forme. 

Lacoste, le FLEUR*
Zdroj: Lacoste

Celý drop predstavuje športové oblečenie z dedičstva spoločnosti Lacoste s jedinečnými detailmi, prispôsobenými úpravami značky le FLEUR* a so sviežimi farebnými vyhotoveniami. Medzi najvýraznejšie modely z kolekcie patrí pletená polokošeľa s perleťovými gombíkmi v ružovej farbe a vyšitým motívom oboch značiek, keprová žakárová súprava či svetlomodrá polokošeľa.

V kolekcii vidíme charakteristické prvky značky le FLEUR* – od farieb cez detaily až po celkový vibe. Kolekciu dopĺňajú tričká s aplikáciami pod spoločnou značkou a ponožky so spoločným logom. Ceny sú od 45 dolárov v prípade spomínaných ponožiek až do 895 dolárov za nadrozmernú univerzitnú bundu s prímesou vlny. Produkty nájdeš v online obchode.

Lacoste, le FLEUR*
Zdroj: Lacoste

Marni x Dingyun Zhang

Taliansky módny dom Marni nie je v našom priestore taký známy ako napríklad Gucci, Versace alebo Prada, ale má čo ponúknuť. Perfektným príkladom je kolekcia na sezónu jeseň/zima 2023, ktorá ponúkla okrem vlastných ready-to-wear návrhov plnú pletenín aj spoluprácu s čínskym návrhárom Dingyun Zhangom.

Obe strany v rámci kolekcie skúmajú hravú symbiózu človeka a prírody prostredníctvom futuristických odevov a páperových búnd, ktoré budú must have záležitosťou počas nadchádzajúcich mesiacov.

Marni, Dingyun Zhang
Zdroj: Marni

Bundy sa môžu pochváliť siluetami, ktoré zodpovedajú Zhangovej láske k prehnaným proporciám. K dispozícii sú štyri verzie a každá z nich rozširuje kľúčový vzhľad predstavený v kolekcii Marni na jeseň/zimu 2023 o textúry, základné farby, bodky a iné motívy. Výrazné modely sú vyrobené z mohéru, ktorý je pre taliansky módny dom charakteristický od začiatku existencie.

Ceny sa začínajú na sume 2 500 eur a končia sa na úrovni okolo 3 700 eur. Skontroluj online obchod značky Marni.

Marni, Dingyun Zhang
Zdroj: Marni

MR PORTER x Gallery Dept.

Do pozornosti dávame aj prvú spoločnú kolekciu online obchodu MR PORTER a značky Gallery Dept., ktorú má v obľube viacero hviezdnych raperov a športovcov. Kolekcia pozostáva z 26 modelov a je oslavou umenia a vízie zakladateľa, respektíve riaditeľa losangelskej streetwearovej ikony Gallery Dept. Josué Thomasa.

MR PORTER, Gallery Dept.
Zdroj: MR PORTER

Hlavná myšlienka kapsulovej kolekcie spočíva v opätovnom použití materiálov aj vintage strihov. Napríklad rifľovina je prepracovaná prostredníctvom ručného spracovania, vyšívania a bielenia, zatiaľ čo tričká s nápisom Art That Kills s ručne striekanými detailmi farieb, ktoré vytvárajú abstraktné vzory, odkazujú na Thomasovu umeleckú minulosť. 

Všetky dizajny sú dostupné cez online obchod MR PORTER, pričom ceny sú od 250 eur v prípade tričiek s krátkymi rukávmi až po viac ako 4 000 eur za koženú motorkársku bundu.

MR PORTER, Gallery Dept.
Zdroj: MR PORTER
Odporúčané
15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu    15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu 9. októbra 2023, 13:00

Chew Forever

Ďalší drop predstavila aj dvojica Martin Castor a Yanick Buti a.k.a. Kasper pod značkou Chew Forever, a tentoraz ide o tričká s hardcore motívom v dvoch farebných vyhotoveniach.

Bez najmenších pochýb najhorúcejšia streetwearová značka v našich končinách v súčasnosti si získala srdcia svetových celebrít vrátane J Balvina či The Weeknda a s fresh modelmi tričiek osloví aj teba.

Chew Forever
Zdroj: Chew Forever

Po vydaní rifľových šortiek s vystúpeným tribal motívom stavili členovia tímu Chew Forever na podobnú kartu a išlo o správny krok. Dvojvrstvové tričká z hrubej bavlny odkazujú na vintage hardcore estetiku, pričom spodný diel s dlhými rukávmi ponúka termoochranu. 

Oba modely sú v predaji v online obchode značky Chew Forever za cenu 145 eur. Pozdrav posielame aj raperovi SIMILIVINLIFE, ktorého vidíš na sprievodných záberoch.

Chew Forever
Zdroj: Chew Forever

ON Cloudtilt x Loewe

Španielsky módny dom Loewe patrí v posledných sezónach medzi najhorúcejších výrobcov luxusného tovaru, avšak v rámci spolupráce so švajčiarskou spoločnosťou ON ukazuje lásku k pohybu.

V poradí druhá spolupráca medzi Loewe a ON prináša šesť farebných verzií modelového radu tenisiek Cloudtilt pre mužov aj pre ženy za cenu 400 eur.

ON Cloudtilt, Loewe
Zdroj: Loewe

Kombinácia luxusného dizajnu so švajčiarskym inžinierstvom nemohla dopadnúť inak ako skvelo. Tenisky sú precízne vyrobené tak, aby poskytovali vynikajúce odpruženie a dokonalé pohodlie pri celodennom nosení, a to vďaka počítačom generovanej technológii medzipodrážky, ktorá poskytuje hladký a veľmi ľahký krok. Lifestylová novinka je stvorená na pohyb a prispôsobuje sa pohybu svojho nositeľa.

Všetky farebné vyhotovenia tenisiek ON Cloudtilt x Loewe kúpiš online. Odporúčame príliš dlho neváhať, keďže viacero veľkostí je už vypredaných. Nič zaujímavejšie nenájdeš.

ON Cloudtilt, Loewe
Zdroj: Loewe

Louis Vuitton

Záver tohtotýždňového zoznamu najhorúcejších módnych noviniek patrí novej lyžiarskej kolekcii z dielní módneho domu Louis Vuitton, ktorú v zime uvidíš na svetových celebritách aj influenceroch.

Medzi produktmi nájdeš funkčné lyžiarske súpravy z technických materiálov pre mužov aj pre ženy, tvarované legíny, mohérové svetre s horskou ilustráciou, šály, rukavice, čiapky, okuliare a v podstate všetko, v čom vynikneš na zasneženom svahu aj v aprés ski bare.

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton

Vedenie odevnej spoločnosti a dizajnérsky tím Louis Vuitton prináša modernú interpretáciu vysokohorského oblečenia spojením športových detailov a precízneho remeselného spracovania všetkých detailov. Dynamické siluety a ikonické výtvory módneho domu sú oživené vylepšenými podpismi vrátane monogramu LV či kvetu a zimnými textúrami pre pôvab v horách.

Celú kolekciu LV Ski od francúzskeho módneho domu nájdeš online. Ceny sú priamoúmerné sile značky Louis Vuitton – napríklad páperová bunda s motívom monogramu vo farbách americkej vlajky stojí 3 500 eur, zatiaľ čo za pletený vrchný diel zaplatíš 650 eur. 

Louis Vuitton
Zdroj: Louis Vuitton
Odporúčané
TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? 4. októbra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia