Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2023, 18:49
Čas čítania 0:36
Veronika Dlesková

Luxusný let s domácim miláčikom za 10-tisíc eur? Firmu pre súkromné lety kritizujú ochranári

Luxusný let s domácim miláčikom za 10-tisíc eur? Firmu pre súkromné lety kritizujú ochranári
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Britská letecká spoločnosť K9 Jets spustila nové lety. Odteraz môžeš luxusne cestovať aj so svojím štvornohým miláčikom.

Letecká spoločnosť K9 Jets, ktorá patrí manželskému páru z Birminghamu, po novom lieta z Londýna do Dubaja. Za let, ktorý štvornohý miláčik strávi na kolenách svojho majiteľa, cestujúci zaplatí 8 166 libier (10-tisíc eur). „Manželia veria, že domáce zvieratá si zaslúžia cestovať v pohodlí a štýle spolu so svojimi majiteľmi,“ povedal pre denník The Guardian Adam Golder, spoluzakladateľ spoločnosti.

K9 Jets už prevádzkuje lety do New Jersey, Los Angeles, Frankfurtu, Paríža a Lisabonu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K9 JETS (@k9jets_)

Ochranári sú proti

Letecká spoločnosť sa od spustenia novej kampane stala terčom kritiky zo strany ochranárov životného prostredia. „Je to jasný dôkaz toho, že superbohatí ľudia sú schopní bezhraničnej lásky k zvieratám, čo mi napodiv dáva určitý pocit nádeje. Napriek tomu ma udivuje, že tí istí ľudia nie sú schopní spojiť sa s kolabujúcou prírodou okolo seba a spamätať sa,“ povedal Todd Smith, hovorca britskej aktivistickej skupiny Extinction Rebellion.

Domov
Zdieľať
Diskusia