Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2023, 17:51
Čas čítania 0:42
Adriana Královičová

Česká značka Pigmentarium predstavuje nový parfum. Cítiť v ňom priestory starého kostola aj striedanie dňa a noci

MÓDA PARFUMY
Uložiť Uložené

Vôňa spojila atmosféru Paríža a Prahy.

Pigmentarium, česká značka niche parfumov, dnes predstavila novinku s názvom Oratorio. Ide o siedmu vôňu a zároveň debutový parfum, pod ktorý sa podpísal nový parfumér značky, Francúz Théo Belmas. Vôňa zhmotňuje hodnoty Pigmentaria, prepája atmosféru Prahy a Paríža. „Olfaktorické dielo vzniklo na reálnych aj imaginárnych cestách medzi Prahou a Parížom,“ opisuje novinku Pigmentarium. Vôňu kúpiš na oficiálnej stránke značky za 139 eur.

Odporúčané
Pri názve našich vôní si predstavíš sex, perfektne dopĺňajú techno párty, hovorí česká značka parfumov Pigmentarium (Rozhovor) Pri názve našich vôní si predstavíš sex, perfektne dopĺňajú techno párty, hovorí česká značka parfumov Pigmentarium (Rozhovor) 7. decembra 2022, 10:00

Parfum odráža dynamiku mesta a rýchleho striedania dňa a noci. Zároveň v ňom môžeš „cítiť“ priestory starého kostola, v ktorom sa čas, naopak, zastavil. Výsledkom je spojenie dvoch kontrastov, ktoré oslavuje moment prítomnosti. Hlavou vône je ručne lisovaný olej z mandarínkovej kôry a neroli. Srdce tvorí olibanum, céder, atlas a jazmín. V základe dominujú ingrediencie ako pačuli a živica opoponax.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PIGMENTARIUM (@pigmentarium_parfums)

Pigmentarium sa snaží odkazovať na rôzne druhy umenia, inak to nie je ani teraz. Okrem novej vône môžeš obdivovať sprievodnú kampaň, ktorá na tvoje zmysly pôsobí rovnako ako očarujúca vôňa. Video natočila Anežka Horová, zábery nafotila Hana Knížová a o styling modelov sa postarala Zuzana Kanisová. 

Pigmentarium, parfum, vône, niche, česká značka Pigmentarium, parfum, vône, niche, česká značka Pigmentarium, parfum, vône, niche, česká značka Pigmentarium, parfum, vône, niche, česká značka
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia